Μονοκατοικία βίλα 756 τμ, Κέντρο, Δροσιά

Δροσιά
  • € 850.000
  • 5+
  • 756
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα πολυτελέστατο σπίτι, άριστα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο το 2000 με υψηλής ποιότητας υλικά. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο στη Δροσιά και είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες.
Η κατοικία είναι συνολικά 756τμ (κύριας χρήσης 385τμ συν 371τμ βοηθητικοί χώροι) σε οικόπεδο 600τμ και αποτελείται από 3 επίπεδα συν σοφίτα με ανελκυστήρα σε όλα τα επίπεδα. Το ισόγειο είναι 197τμ και έχει επιβλητική είσοδο που οδηγεί σε διπλό σαλόνι με τζάκι, μεγάλη τραπεζαρία, γραφείο με δεύτερο τζάκι, 1 WC και πολύ μεγάλη κουζίνα.
Ο πρώτος όροφος είναι 188τμ και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια το καθ΄ένα με δικό του μπάνιο, ενώ το μάστερ υπνοδωμάτιο είναι τεράστιο με τζάκι και μεγάλο βεστιάριο.
Η σοφίτα είναι 150τμ με μεγάλο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα ,1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και πολλές ντουλάπες. Το playroom είναι 146τμ και διαθέτει καθιστικό, 1 WC , δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο και κουζινάκι. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αποθήκες, laundry room, κελάρι, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο ανά επίπεδο και παρκινγκ 75τμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S981 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
756 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή