Τεσσάρι τέταρτος όροφος, Κέντρο, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 340.000
  • 5+
  • 150
  • 3+
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα διαμπερές 147τμ 4ου & γκαρσονιέρα 5ου ορόφου, με υπόγειο αποθηκευτικό χώρο 11τμ, 3 θέσεις στάθμευσης (2 θέσεις στην πυλωτή με ηλεκτρική πόρτα από ανθεκτικά υλικά, εύκολη στη χρήση της και προσφέρει επιπρόσθετη ασφάλεια για τα αυτοκίνητά σας και τον χώρο στάθμευσής των και 1 εξωτερική θέση στάθμευσης). Μεγάλη βεράντα στον 5ου όροφο με BBQ και μια γκαρσονιέρα που αποτελείται από κουζίνα, μπάνιο και 1 δωμάτιο με απεριόριστη θέα.
Ο 4ος όροφος διαθέτει "ενιαίος χώρος διαβίωσης", με φυσική φωτεινότητα και συνδυάζει την τραπεζαρία, το σαλόνι με τζάκι σε ευρύχωρο, λειτουργικό και φιλικό χώρο που διευκολύνει την κοινωνική αλληλεπίδραση των ατόμων που διαμένουν σε αυτόν και wc.
Το τζάκι έχει σχεδιάστηκε για να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη θερμική ενέργεια των καυσίμων και να παράγει περισσότερη θερμότητα στον χώρο, και επιτρέπει στους χρήστες του να απολαμβάνουν τη θέα της φλόγας.
Ο χώρος της κουζίνας είναι μεγάλος με τραπεζαρία.
Τα 3 υπνοδωμάτια του 4ου ορόφου διαθέτουν ενσωματωμένες ντουλάπες για την οργάνωση και την αποθήκευση ρούχων. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει βεράντα με τέντες που επιτρέπει την είσοδο του φυσικού φωτός. Το master υπνοδωμάτιο διαθέτει το ατομικού του μπάνιο.
Διαθέτουν ξύλινο πάτωμα το σαλόνι-τραπεζαρία και τα υπνοδωμάτια.
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας, που διαθέτει, είναι περιβαλλοντικά φιλικός και οικονομικά αποδοτικός καθώς μειώνει την ανάγκη χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας για τη θέρμανση νερού.
Οι αδιάβροχες τέντες στους εξωτερικούς χώρους προσφέρουν σκίαση και προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες.
Διαθέτει σύστημα συναγερμού για την προστασία του χώρου, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας στην κύρια είσοδο παρέχει μια επιπλέον ασφαλείας στους κατοίκους του διαμερίσματος, ατομική θέρμανση πετρελαίου και a/c.
Τα κουφώματα αλουμινίου είναι μια εξαιρετική επιλογή για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση του διαμερίσματος. Είναι επίσης ανθεκτικά και απαιτούν λίγη συντήρηση, επομένως είναι μια πρακτική επιλογή για μακροπρόθεσμη χρήση.
Αποκλειστική Ανάθεση Ακινήτου.
realgbestate@gmail.com
www.realgbestate.com
τηλ. επικοιν.: +30 6981726070
(Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5693359 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή