Duplex 182 τμ, Χαμολιά, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 280.000
  • 4
  • 182
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Στον ήρεμο οικισμό Πολυτεχνείου της Βραυρώνας, στο Μαρκόπουλο της Αττικής, ανακύπτει μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση μιας μεζονέτας, κατασκευασμένης το 1992. Το ακίνητο διαθέτει τρία επίπεδα, προσφέροντας συνολική επιφάνεια 182 τετραγωνικών μέτρων.

Η διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων περιλαμβάνει τρία φωτεινά υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλονοκουζίνα και δύο μπάνια, συνοδευόμενα από ένα WC, προσφέροντας ιδανική ροή και λειτουργικότητα για τις οικογένειες. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα από τις δύο βεράντες αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, η πόρτα ασφαλείας και ο κλιματισμός εξασφαλίζουν άνετη διαβίωση όλες τις εποχές του χρόνου. Επιπλέον, το τζάκι προσφέρει πρακτικότητα και ζεστασιά στον χώρο του σαλονιού. Η μεζονέτα διαθέτει επίσης εσωτερική αποθήκη και ένα μεγάλο playroom, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες χρήσης.

Η ιδανική τοποθεσία της κατοικίας, με πανοραμική θέα και εύκολη πρόσβαση μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα, κοντά στον γραφικό Π. Ράφτη και μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο, καθιστούν αυτήν τη μεζονέτα μια πολύ ελκυστική επιλογή. Η τιμή της κατοικίας ορίζεται στα 280.000€, με τον κωδικό ακινήτου να είναι #1297.

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1297 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
182 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή