Duplex 125 τμ, Μηλαδέζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 550.000
  • 2
  • 125
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρεται μια εντυπωσιακή μεζονέτα στην περιοχή της Βάρης, στην περιοχή της Μιλάνδεζας, με κατασκευή το 2010. Αυτό το μοναδικό ακίνητο διαθέτει εντυπωσιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συνολικά 90 τετραγωνικά μέτρα, με επιπλέον 45 τετραγωνικά μέτρα σοφίτας και 50 τετραγωνικά μέτρα υπόγειου, που βρίσκεται σε οικόπεδο 125 τετραγωνικών μέτρων.

Το ισόγειο αποτελείται από έναν φωτεινό και άνετο χώρο σαλονιού, τραπεζαρίας, μιας πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας και ένα WC. Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια όμορφη αίθριο. Η σοφίτα περιλαμβάνει ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο με WC.

Το ανεξάρτητο υπόγειο λειτουργεί ως γκαρσονιέρα και διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού, ένα πλήρες μπάνιο με ντους και ένα υπνοδωμάτιο.

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές είναι περιλαμβανόμενες, συμπεριλαμβανομένων κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων, ψυγείου, πλυντηρίου ρούχων και στεγνωτηρίου, καθώς και 3 κλιματιστικών μονάδων. Οι χώροι διαθέτουν δρύινα πατώματα, εκτός από τα μπάνια και το υπόγειο που είναι πλακάκια. Οι πάγκοι των κουζινών και των μπανιέρων είναι από μάρμαρο ή γρανίτη. Υπάρχουν τέντες σε όλα τα μπαλκόνια.

Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν κήπο μπροστά και πίσω από την κυρίως κατοικία και το υπόγειο. Υπάρχει επίσης 1 ανοιχτή θέση στάθμευσης. Επιπλέον, υπάρχει καυστήρας χωρητικότητας 750 λίτρων για την θέρμανση του ακινήτου.

Αυτή η μεζονέτα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνετη και πολυτελή διαβίωση σε μια ήσυχη περιοχή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
37 - 21/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή