Γκαρσονιέρα Καστρινάκη Νίκου & Μαρίας 12, Ρέθυμνο 74132, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΚαστρινάκη Νίκου & Μαρίας 12, Ρέθυμνο 74132
  • € 75.000
  • 2
  • 25
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Ισόγεια γκαρσονιέρα 25 τ.μ. προς πώληση στο κέντρο του Ρεθύμνου. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης δίπλα σε τράπεζες, υπηρεσίες εστίασης, σούπερ μάρκετ και στάσεις λεωφορείου. Το διαμέρισμα είναι μισθωμένο, οπότε ο νέος ιδιοκτήτης θα ξεκινήσει άμεσα την απόσβεση των χρημάτων του μέσω του μηνιαίου εισοδήματος που προσφέρει το ακίνητο.

Ο περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων ακινήτων στο κέντρο του Ρεθύμνου, σε συνδυασμό με την τεράστια ζήτηση τόσο για πώληση όσο και για ενοικίαση τέτοιων ακινήτων, κάνει την αγορά του συγκεκριμένου διαμερίσματος μία καθ'όλα ασφαλή επενδυτική κίνηση. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται, εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνει ποτέ χωρίς ενοίκους, κάτι πολύ σημαντικό αν πρόκειται για ακίνητο που αγοράζεται με σκοπό την εκμετάλλευσή του. Αν πάλι κάποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει για να το χρησιμοποιήσει ως κατοικία, θα έχει άμεση πρόσβαση με τα πόδια σε όλες τις υπηρεσίες της πόλης, χάρη στην τοποθεσία του.

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και όμορης γκαρσονιέρας αντίστοιχων διαστάσεων, είτε για ξεχωριστή εκμετάλλευση, είτε για συνένωσή των δύο με σκοπό τη δημιουργία μεγαλύτερου διαμερίσματος. Αυτή τη στιγμή, τα ακίνητα έχουν άδεια επαγγελματικής χρήσης, γεγονός που επιτρέπει σε κάποιον να επιλέξει αν θα τα εκμεταλλευτεί ως κατοικίες ή ως επαγγελματικούς χώρους.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5694989 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
25 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή