Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΓεροπόταμοςΜπαλί
  • € 250.000
  • 4
  • 120
  • 2
Περιγραφή
Μικρό επενδυτικό συγκρότημα προς πώληση στο Μπαλί. Πρόκειται για ισόγειο κατάστημα 65 τ.μ. υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο στούντιο συνολικού εμβαδού 53 τ.μ. στον πρώτο όροφο. Η απόστασή του ακινήτου από τη θάλασσα δεν ξεπερνά τα 90 μέτρα. Είναι μία εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία τόσο για ιδιόχρηση, όσο και για εκμετάλλευση.

Το Μπαλί είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, κάτι που εγγυάται στο νέο ιδιοκτήτη ότι θα ξεκινήσει άμεσα την απόσβεση της επένδυσης. Ο συνδυασμός των δωματίων και του καταστήματος, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ως υπηρεσία εστίασης και καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Εάν κάποιος αποφασίσει να δουλέψει μόνος του, το συγκρότημα μπορεί να κάνει απόσβεση σε λιγότερο από πέντε χρόνια, χρόνος ιδιαίτερα ικανοποιητικός για επένδυση αυτού του μεγέθους.

Θα μπορούσε φυσικά κανείς να το μισθώνει ώστε να έχει ένα εγγυημένο εισόδημα και μία περιουσία σε έναν τουριστικό προορισμό, ο οποίος δεν δείχνει να χάνει την αξία και το τουριστικό του ενδιαφέρον. Τουναντίον, χρόνο με το χρόνο, το Μπαλί σφύζει όλο και περισσότερο από παραθεριστές που το επιλέγουν ως τόπο των διακοπών τους.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5695003 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή