Duplex Θήρας, 190 16, Αρτέμιδα, Κέντρο, Αρτέμιδα (Λούτσα)

Αρτέμιδα (Λούτσα)Θήρας, 190 16, Αρτέμιδα
  • € 150.000
  • 4
  • 135
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-15 - Αρτέμιδα (Λούτσα) Βραυρώνα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. σε οικόπεδο 235 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 150.000 € Πωλείται διαμπερής μεζονέτα 133 τ. μ. ημιτελής με είσοδο από 2 δρόμους σε καταπληκτική τοποθεσία στην Αρτέμιδα. Το ισόγειο είναι 43 τ. μ. ,υπάρχουν αναμονές για κουζίνα-μπάνιο,1 βοηθητικό δωμάτιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη και 1 άνετος ενιαίος χώρος. Το ισόγειο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Στον 1 ο όροφο 43 τ. μ. Θα συναντήσουμε 1 σαλόνι με τζάκι, αναμονή για κουζίνα-wc και μπαλκόνια με θέα στην θάλασσα. Στην συνέχεια με την εσωτερική σκάλα θα οδηγηθούμε στον 2 ο όροφο που αποτελείται από 2 υ/δ με ξεχωριστά μπαλκόνια και 1 μπάνιο. Ο 3 ος όροφος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως γραφείο, βοηθητικό δωμάτιο η κουζίνα εφόσον υπάρχει η αναμονή εγκατάστασης και μεγάλη ταράτσα με πλακάκια και μοναδική θέα. Το ακίνητο διαθέτει 1 εξωτερική αποθήκη, λεβητοστάσιο, κουφώματα αλουμινίου με δίπλα Τζάμια, σίτες europa, αναμονή για ηλεκτρολογική εγκατάσταση, υδραυλική εγκατάσταση, βόθρο έχει σοβατιστεί, έχει γίνει η προετοιμασία για την εγκατάσταση πλακιδίων, κάγκελα στα μπαλκόνια, γκαραζόπορτα, πόρτα εισόδου αυλής, περίφραξη με κάγκελα και γκαράζ. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή κέντρο-απόκεντρο κοντά σε σχολεία, στάση, καταστήματα και απέχει μόλις 800 μέτρα από την θάλασσα . Τιμή συζητήσιμη .
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate σε όλη την Αττική . Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την άμεση εύρεση κατοικίας , επαγγελματικής στέγης και οικοπέδων . Εμείς και οι έμπειροι συνεργάτες μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς . Παρέχουμε Νομικές Υπηρεσίες . Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες . Ανακαινίσεις . Μεταφορές - Μετακομίσεις .
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται υπόδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την συμπλήρωση της μεσιτικής εντολής .
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-15 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή