Γκαρσονιέρα Ανικούλα, Καμάρα - Ροτόντα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΑνικούλα
  • € 175.000
  • 2
  • 37
  • 1
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-701 - Θεσσαλονίκη Δήμος Καμάρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη γκαρσονιέρα/studio στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 37 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1953 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από μετρό 80 μέτρα - Τιμή: 175.000 €
ΕΓΝΑΤΙΑ / ΡΟΤΟΝΤΑ ( ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ) - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 37ΤΜ ΜΕ LUX ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, στον 6ο όροφο οικοδομής του 1953 με ασανσέρ, σε τρομερά κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, δίπλα από το παλιό κτίριο της ΕΥΑΘ και απέναντι από το Σιντριβάνι της ΔΕΘ, επί της Εγνατίας.

Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, την σαλονοκουζίνα και το μπάνιο του.
Το διαμέρισμα είναι οπίσθιο, βορειοδυτικό, στον 6ο όροφο με ασανσέρ, σε οικοδομή η οποία στεγάζει κυρίως επαγγελματικούς χώρους στους παρακάτω ορόφους, πράγμα που την κάνει καλοδιατηρημένη καθώς την συντηρούν διαρκώς οι επαγγελματίες που βρίσκονται εκεί.
Διαθέτει ένα μπαλκονάκι περιμετρικό στο οπίσθιο μέρος της οικοδομής, το οποίο έχει θέα προς την εκκλησία της Παναγίας Δεξιάς.

Είναι πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο και άμεσα διαθέσιμο για να κατοικίσει κάποιος.
Δίνεται πλήρως εξοπλισμένο με ολοκαίνουριες ηλεκτρικές συσκευές ( ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με εστίες και πλυντήριο ), όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες.
Επιπλέον, διαθέτει και ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο.

Η θέρμανσή του είναι ατομική φυσικού αερίου και διαθέτει επίσης και ένα κλιματιστικό στο σαλόνι.
Η ανακαίνισή του μόλις τελείωσε και το άτομο που θα μπει μέσα θα είναι ο πρώτος που θα το κατοικίσει μετά τη ανακαίνιση.

Το ακίνητο είναι έτοιμο για χρήση προς εκμετάλλευση και κατοίκηση.
Είναι ιδανικό ακίνητο για επένδυση αλλά και για ιδιοκατοίκηση, καθώς βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο με εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση, είτε από φοιτητές αλλά και από εργαζόμενα ζευγάρια, ακόμη και για airbnb ή λοιπούς επαγγελματικούς χώρους.

Βρίσκεται δίπλα σε κεντρικούς δρόμους με στάσεις και αστική συγκοινωνία, 24ωρα καταστήματα, στάση μετρό, αλλά και σούπερ μάρκετ και την αγορά της πόλης.
Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης και στα 800 μέτρα από την παραλία και τον Λευκό Πύργο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-701
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
37 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1953
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή