Γραφείο προς Ενοικίαση

Μαρούσι
  • € 1.300/μήνα
  • 86
  • 2
Περιγραφή
Κατάστημα γωνιακό 87τμ με 2 WC, 2 αποθήκες, κουζινάκι, κλιμαστικό, με αυτονομία θέρμανσης πετρελαίου, με 6 θέσεις στάθμευσης.

- Το Μαρούσι βρίσκεται 13 χλμ (8 μίλια) βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας. Ο δήμος έχει έκταση 12.938 km2. Η δομημένη περιοχή του Αμαρουσίου είναι συνεχής με αυτές των γειτονικών προαστίων Πεύκη, Κηφισιά, Βριλήσσια και Χαλανδρίου. Μέσα στο Μαρούσι βρίσκεται το μεγαλύτερο δάσος της αστικής Αθήνας, το «Δάσος Συγγρού» (επίσης «Άλσος Συγγρού»).

- Η κύρια οδική αρτηρία είναι η λεωφόρος Κηφισίας, η οποία συνδέει το Μαρούσι με το κέντρο της Αθήνας και τον αυτοκινητόδρομο 6 του βόρειου κόμβου. Το Μαρούσι έχει 3 σταθμούς στη γραμμή 1 του μετρό Αθηνών, σταθμούς Νερατζιώτισσα, Ειρήνη και Μαρούσι και δύο προαστιακούς (Προαστιακός) σιδηροδρομικούς σταθμούς: Νεραντζιώτισσα και Σιδηροδρομικός Σταθμός Κηφισίας.

- Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μια σειρά από αναγνωρισμένα δημόσια (Πειραματικό Λύκειο Αναβρύτων) και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

- Οι ευνοϊκές υποδομές του Αμαρουσίου (Αυτοκινητόδρομος 6, Μετρό Αθηνών και Προαστιακός Σιδηρόδρομος Αθηνών) έχουν οδηγήσει σε ισχυρή οικονομική ανάπτυξη. Στο Μαρούσι βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία των ελληνικών θυγατρικών πολλών πολυεθνικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Kodak, Bayer, Kimberly-Clark, Siemens, Takeda Pharmaceutical Company, Microsoft και Nestlé, καθώς και των τηλεοπτικών στούντιο του ΑΝΤ1. Το γραφείο διαχείρισης της Consolidated Contractors Company, μιας μεγάλης Εταιρίας EPC Μέσης Ανατολής και Διεθνούς, βρίσκεται στο Μαρούσι. Το Mall Athens, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του Αμαρουσίου.

Η Vivartia έχει την έδρα της στο Μαρούσι.

Η Google Athens έχει την έδρα της στο Μαρούσι.

- Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ο Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις ιδιότητες της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες ακινήτων στην αγορά premium.
Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.

Στην Erkos, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρήγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5695659 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
6 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.300/μήνα
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή