Ρετιρέ Ταξιαρχών 17-17, 551 32, Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΤαξιαρχών 17-17, 551 32, Καλαμαριά
  • € 1.000/μήνα
  • 3
  • 100
  • 1
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-492 - Καλαμαριά Αρετσού ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2000 και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 1.000 €
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ( ΑΡΕΤΣΟΥ ) ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 100τμ, 6ου ορόφου με ασανσέρ, με ελάχιστα κοινόχρηστα ( 20Ε/μήνα ), ευάερο, ευήλιο, γωνιακό, προσόψεως, διαμπερές σε άριστη κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, 300 μόλις μέτρα από την οδό Νικολάου Πλαστήρα στην παραλιακή λεωφόρο της Νέας Κρήνης και πέντε μόλις λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Καλαμαριάς. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό διαμέρισμα συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο ευάερο χωριστό σαλόνι με την τραπεζαρία και με το πανέμορφο τζάκι, δεξιά του οποίου βλέπουμε την γωνιακή χωριστή κουζίνα. Ακολουθώντας την λευκή πόρτα, βλέπουμε τον μεγάλο διάδρομο όπου οδηγούμαστε στο πολύ μεγάλο και ανακαινισμένο μπάνιο, κολλητά του οποίου βρίσκονται οι δύο ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από εμπορικά καταστήματα, διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, a/c inverter, εγκατάσταση για συναγερμό, καινούργια κουφώματα ενεργειακά pvc, θερμοπρόσοψη, πλακάκια στα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, 2 μεγάλες ντουλάπες, τζάκι και ηχομόνωση. Είναι πλήρως ανακαινισμένο, καθαρό, φωτεινό, με άνετους χώρους, γωνιακά μπαλκόνια εμπρος και πίσω με απεριόριστη θέα προς όλο τον Θερμαϊκό Κόλπο, τον Όλυμπο και όλη την Θεσσαλονίκη από άκρη σ΄άκρη. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά και δύο φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-492
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή