Duplex 350 τμ, Αγία Τριάδα, Αφίδνες

Αφίδνες
  • € 360.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Αφίδνες (Κιούρκα), Αγία Τριάδα, πωλείται εξαιρετική μεζονέτα (ημιτελής) , 350 τ.μ., 4 επίπεδα σε οικόπεδο 1036 τ.μ., με απεριόριστη θέα στη γύρω περιοχή.
Στο 1ο επίπεδο της μεζονέτας έχει σχεδιαστεί το σαλόνι με τζάκι, η κουζίνα, η τραπεζαρία, ένα υ/δ, ένα WC και 3 μπαλκόνια που καλύπτουν διαφορετικές όψεις της κατοικίας.
Εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης χώρου για την δημιουργία ενός κλειστού παρκινγκ στη θέση της κουζίνας. Στο ίδιο επίπεδο έχει σχεδιαστεί ένα WC, 2 αποθήκες και ασανσέρ.
Στο 2ο επίπεδο όπου η πρόσβαση γίνεται με σκάλα η με ασανσέρ, συναντάμε την κουζίνα με δικό της μπαλκόνι , την τραπεζαρία και το σαλόνι με τζάκι και με πρόσβαση σε άλλο μπαλκόνι και ένα WC.
Στο 3ο επίπεδο έχουμε 3 υ/δ με το δικό του μπαλκόνι το κάθε ένα, εκ των οποίων το ένα μάστερ, ένα μπάνιο και πλυσταριό/αποθήκη. Στο χώρο του χωλ έχει σχεδιαστεί ξύλινη σκάλα που δίνει πρόσβαση στη σοφίτα.
Η κατοικία έχει κατασκευαστεί/σχεδιαστει με εξαιρετικές προδιαγραφές. Προβλέπει κλιματισμό ψύξης/θέρμανσης σε όλους τους χώρους. Η θέρμανση θα είναι αυτόνομη ανά όροφο.
Η τοποθεσία του κοντά στα 650 μέτρα από τη λίμνη Μπελέτση , ο άνετος περιβάλλοντας χώρος και η ωραία διαρρύθμιση των χώρων του, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για κατοικία αλλά και για επένδυση δεδομένου ότι η περιοχή αυξάνει συνεχώς την επενδυτική δυναμική της.
Απέχει 19 λεπτά από τη Νέα Κηφισιά και 16 λεπτά από τον Άγιο Στέφανο
Hellenic Private Listings
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1645439 - 27/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή