Τριάρι Μονής Πετράκη 13, Αθήνα 11521, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΜονής Πετράκη 13, Αθήνα 11521
  • € 700.000
  • 4
  • 112
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
ΚΟΛΩΝΑΚΙ / ΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ: Κλασσικό ρετιρέ 5ου, 112 τ.μ., 3 υπνοδωμάτια, άνετο καθιστικό με χώρο τραπεζαρίας, και βεράντα με θέα στο γύρω πράσινο. Λειτουργικό, φωτεινότατο, με δυνατότητες ενοποίησης και αναβάθμισης του χώρου κουζίνας με τον χώρο της τραπεζαρίας και του καθιστικού.

Τα 2 από τα 3 υπνοδωμάτια αυλίζονται σε έναν από τους πιο πράσινους, τετραγωνισμένους και καλοδιατηρημένους ακαλύπτους στο Κολωνάκι. Η κουζίνα, η εσωτερική αποθήκη, το WC, το λουτρό, καθώς και το 3ο υπνοδωμάτιο, αναπτύσσονται στο κεντρικό τμήμα του διαμερίσματος και αυλίζονται σε φωταγωγούς. Κεντρική Θέρμανση φυσικού αερίου, δρύινα πατώματα και μαρμαροστρώσεις, αποθήκη υπογείου.

Αρχοντική πολυκατοικία του '65, με ψηλοτάβανα διαμερίσματα, φροντισμένη είσοδο με σκαλάκια. Φυσιολογικά κοινόχρηστα, άνευ θυρωρού.

Ιδανικό ακίνητο για μόνιμη κατοικία, λόγω της ησυχίας και της ασφάλειας του σημείου. Κατάλληλο και ως επενδυτικό, καθώς λόγω των πρεσβειών στην περιοχή, μπορεί -μετά από ανακαίνιση- να εκμισθωθεί εύκολα και σταθερά για να αποφέρει εισόδημα της τάξης των €25 Κ ετησίως (μεικτό).

Μια πρόταση αποκλειστικά από την Cobalt SPI για ήσυχο ρετιρέ στα 112 τ.μ. ανάμεσα στους δύο σταθμούς μετρό της περιοχής. Προσφέρεται προς πώληση στα €700 Κ. Για πληροφορίες και συντονισμό της επίσκεψής σας, καλέστε στο +30 6973305656.

[Η θέση του ακινήτου στον χάρτη, και οποιαδήποτε διεύθυνση εμφανίζεται αυτόματα από την πλατφόρμα, είναι ενδεικτικές της γειτονιάς και μόνο και δεν υποδεικνύουν την ακριβή θέση του ακινήτου.]
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5695805 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή