Ρετιρέ Αργοστόλι, Greece, Αργοστόλι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΑργοστόλι, Greece
  • € 165.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1463 - Κεφαλονιά Αργοστόλι Αργοστόλι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2008 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 7000 μέτρα - Τιμή: 165.000 € (Κωδικός γραφείου ARGOSTOLI-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)
Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 60 τ.μ. περίπου, στον τέταρτο όροφο ενός όμορφου κτιρίου σε μια από τις πιο προνομιούχες γειτονιές της πόλης του Αργοστολίου. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο και είναι ιδιαίτερα ευάερο και ευήλιο.

Η ιδιοκτησία επωφελείται από την υπέροχη και άκοπη θέα προς τον κόλπο του Αργοστολιού, στο λιμάνι και την λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, που απολαμβάνει από την μπροστινή μεγάλη βεράντα του διαμερίσματος, ενώ και από την πίσω πλευρά διαθέτει βεράντα με θέα προς το δασάκι του Αγίου Αθανασίου. Πρόκειται για μια μοναδική επένδυση είτε για μόνιμη κατοικία είτε για τουριστική εκμετάλλευση σε μια περιοχή με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1463 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή