Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑκρωτήριΜουζουράς
  • € 49.900
  • 898
Περιγραφή

H RE/MAX Specialists και η σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη παρουσιάζουν σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ένα οικόπεδο εντός σχεδίου στο χωριό Μουζουράς.

Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 897,74 τ.μ. με 17 μέτρα πρόσοψη και 18 μέτρα βάθος σε δημοτική ασφαλτοστρωμένη οδό. Η δόμησή του ορίζεται στα 400 τ.μ. άρα ενδείκνυται για περισσότερες από μία κατοικίες και γι αυτό το λόγο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως επενδυτικό ακίνητο για τουριστική χρήση αλλά και λογω της θέσης του αφού βρίσκεται ελάχιστα μόλις λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ιωάννης Δασκαλογιάννης .

Θεωρείται πολύ καλή επιλογή για ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη περιοχή σε στρατιωτικές υπηρεσίες, ή στο Αεροδρόμιο,
αλλά και γι αυτούς που αναζητούν τουριστικό κατάλυμα στη περιοχή.
Διαθέτει όμορφη θέα στα βουνά της περιοχής και πράσινο γύρω.

Το χωριό Μουζουράς έχει υψόμετρο 182 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της πλησιέστερης κωμόπολης των Κουνουπιδιανών.

Η ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια αφού διαθέτει Πολυτεχνείο, καινούργια δημόσια σχολεία αλλά και ιδιωτικό, ποδηλατοδρόμιο, γυμναστήρια, κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών και πολεμικών τεχνών, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, μικροβιολογικά εργαστήρια, ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα, κέντρο αποκατάστασης, εστιατόρια, καφέ, ταχυφαγεία, καταστήματα και πολλά άλλα.

Οι κοντινότερες παραλίες είναι αυτή του Σταυρού, τα Σεϊτάν Λιμάνια αλλά και το Μαράθι που προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες αλλά και ντόπιους τα τελευταία χρόνια . Στο χέρι σας είναι αυτό να το αποκτήσετε!!

!!! Η τιμή είναι συζητήσιμη!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, ή το συντονισμό μίας συνάντησης παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε στο: 6995786611, Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, REMAX Specialists Chania.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11-2538 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
898 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 49.900
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή