Duplex 65 τμ, Χαμαλεύρι, Αρκάδι

Αρκάδι
  • € 145.000
  • 2
  • 65
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, αυτό το διαμέρισμα 65 μ2, με ένα υπνοδωμάτιο και 2 μπάνια είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά.

Καθώς μπαίνετε στο διαμέρισμα, περπατάτε σε έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με μια μικρή κουζίνα. Στα δεξιά υπάρχει ένα ντους με WC. Αριστερά είναι οι σκάλες που σας οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα και στο δεύτερο δωμάτιο ντους. Από το υπνοδωμάτιο έχετε πρόσβαση στο μπαλκόνι.

Το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό και κεντρική θέρμανση για τις πιο ψυχρές περιόδους του χρόνου. Είναι εξοπλισμένο με διπλά τζάμια και παντζούρια.

Στο υπόγειο υπάρχει κοινόχρηστος αποθηκευτικός χώρος.

Έξω υπάρχει ένας καλά περιποιημένος κοινόχρηστος χώρος με κοινόχρηστη πισίνα με υπαίθριο ντους. Στο πλάι της πισίνας υπάρχει μπάρμπεκιου και φούρνος πίτσας.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0609 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
κοινόχρηστα
€ 55/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή