Δυάρι Εξάρχεια - Νεάπολη, Νεάπολη Εξαρχείων, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - ΝεάποληΕξάρχεια - Νεάπολη
  • € 215.000
  • 3
  • 95
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Νεάπολη Εξαρχείων , διαμέρισμα , εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ,1962 , σε καλή κατάσταση , βρίσκεται στον δεύτερο όροφο .Είναι στην πρόσοψη της πολυκατοικίας. Διαθέτει ένα μεγάλο δωμάτιο ως χολ ..Το φωτεινό σαλόνι με πρόσβαση στο μπαλκόνι , επικοινωνεί με εσωτερική πόρτα με την φωτεινή τραπεζαρία , από την οποία επίσης βγαίνουμε στο μπαλκόνι.Προχωρώντας από το χολ προς τα υπόλοιπα δωμάτια μέσω διαδρόμου έχουμε την κουζίνα με παράθυρο στον φωταγωγό. Δίπλα στην κουζίνα , έχουμε το μπάνιο , καθώς και το wc.
Tα υπνοδωμάτια είναι στην πρόσοψη καθώς και στην πίσω πλευρά που βλέπει στον ακάλυπτο . Και τα δυο υπνοδωμάτια είναι φωτεινά και με μπαλκόνι.Το διαμέρισμα προσφέρει άνεση , φως, ψηλοτάβανο , η πρόσβαση είναι εύκολη λόγω του σημείοu .Η κατάσταση είναι καλή .Τα δάπεδα είναι ξύλινα και μωσαϊκό.
Η θέρμανση είναι κεντρική φυσικού αερίου . Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και είναι καινούργια.
Κοντά στο διαμέρισμα βρίσκονται καταστήματα τροφίμων , υπηρεσιών. Η πρόσβαση στην πόλη γίνεται με τα ΜΜΜ, επίσης με το ΜΕΤΡΟ (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ). KW athensCenter, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2110131911, email: kwathenscenter@kwgreece.gr Κωδικός ακινήτου 599714
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
599714
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή