Duplex Κέντρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΚέντρο
  • € 500.000
  • 5
  • 220
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-750 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 22000 μέτρα - Τιμή: 500.000 €
Εκτείνεται σε τρία καλά σχεδιασμένα επίπεδα, αυτή η κατοικία 220μ² προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης, που περιλαμβάνει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μια προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη.

Στο εσωτερικό, ανακαλύψτε ένα φιλόξενο σαλόνι με ανοιχτή ιδέα με δάπεδα από μασίφ ξύλο και κομψά φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ντουλαπιών και κομψών συρόμενων θυρών από αλουμίνιο.
Και τα δύο επίπεδα διαθέτουν καλά εξοπλισμένα μπάνια και η κατοικία προσφέρει την πρόσθετη απόλαυση των μπαλκονιών σε κάθε όροφο.

Ενισχύοντας την άνεση, το σπίτι περιλαμβάνει υπόγειο χώρο στάθμευσης και ανελκυστήρα, εξασφαλίζοντας ευκολία στη μετακίνηση.
Έξω, αφεθείτε στην ευχαρίστηση ενός ιδιωτικού κήπου και μιας μεγάλης εισόδου που οδηγεί όμορφα σε αυτή την εντυπωσιακή κατοικία.

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Για άμεση υπόδειξη καλέστε μας.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-750
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή