Γραφείο προς Ενοικίαση

ΊλιονΜεσολογγίου 38, Ίλιον 13123
  • € 650/μήνα
  • 90
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Περιγραφή
Διατίθεται γραφείο, 90τ.μ. άνετο, διαμπερές και φωτεινό, στο Ίλιον, σε ημιώροφο, κατασκευής του 1972. Το ύψος ανέρχεται στα 3,5 μέτρα περίπου και είναι πρόσφατα ανακαινισμένο το 2022. Διαθέτει ιδιαίτερη προβολή σε κεντρικό δρόμο με δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας. Χωρίζεται σε 3 χώρους, αρχικά όπως εισερχόμαστε βρίσκεται ο γραφειακός χώρος της γραμματείας που μπορεί να αξιοποιηθεί και σαν χώρος αναμονής πελατών, ύστερα στον 1ο γραφειακό χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως προσωπικό γραφείο, έπειτα στον 2ο γραφειακό χώρο, 2 W/C και 1 κουζινάκι ιδανικό για χώρο ανάπαυσης του προσωπικού.
Παρέχεται κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με τριπλά ενεργειακά τζάμια, σίτες, 2 βεράντες, πατάρι 7τ.μ., 4 κλιματιστικά ένα σε κάθε γραφειακό χώρο και στο κουζινάκι καθώς και εγκατάσταση για συναγερμό.
Το ακίνητο βρίσκεται μπροστά σε εμπορικό δρόμο, πλησίον κεντρικού δρόμου άμεσης πρόσβασης προς όλες τις γύρω περιοχές, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά της περιοχής με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων ιδιαίτερης κινητικότητας από τους κατοίκους της συνοικίας. Κατάλληλο για γραφείο, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές, ιατρούς. Κατάλληλο και για συστέγαση.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: μονοφασικό
Προϋπόθεση: 1 εγγύηση και το τρέχον
Το Ίλιον είναι δήμος στο δυτικό τομέα Αθηνών, Αττικής και συνορεύει με την Πετρούπολη, το Περιστέρι και τους Άγιους Ανάργυρους. Έχει ευχάριστες γειτονιές με πολλές πλατείες και χώρους πρασίνου, κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, σχολεία και εύκολη πρόσβαση στους γειτονικούς δήμους αλλά και στο μετρό με πληθώρα αστικών συγκοινωνιών. Στο Ίλιον τα τελευταία χρόνια κεντρικές αρτηρίες πλαισιώνονται με ποδηλατοδρόμους, χαρίζοντας φαρδιά πεζοδρόμια φιλικά στους κατοίκους της περιοχής, που φυσικά ενισχύουν και την κινητικότητα στις τοπικές αγορές, όπως και στο εν λόγω γραφείο.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5711329
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή