Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 260 τμ, Πευκοχώρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 720.000
  • 5+
  • 260
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την επιτομή της παραθαλάσσιας πολυτέλειας που ζείτε σε αυτή την εξαίσια απομονωμένη βίλα 4 υπνοδωματίων, μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα σε μια υπέροχη γειτονιά κοντά στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Μια συμφωνία από δάπεδα τραβερτίνης και ένα ζεστό τζάκι σας καλωσορίζουν καθώς εισέρχεστε στο κομψά επιπλωμένο εσωτερικό, ένα άψογο μίγμα χλιδής και άνεσης. Βυθιστείτε στη μαγευτική θέα του καταπράσινου τοπίου και των γειτωνικών βουνών που προσφέρουν ενα διαρκώς εναλασσόμενο πίνακα της ομορφιάς της φύσης.

Δημιουργήστε αριστουργήματα στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, όπου τα ενσωματωμένα ντουλάπια συναντούν τη λειτουργικότητα, κάνοντας την προετοιμασία του γεύματος απόλαυση. Τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, με ενσωματωμένο ημιώροφο, προσφέρουν ένα καταφύγιο στην ηρεμία. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα με την πόρτα ασφαλείας, που εξασφαλίζει ηρεμία για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Βγείτε έξω στον ιδιωτικό σας παράδεισο - ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος περιβάλλει τη βίλα, με έναν υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου που είναι ιδανικός για συγκεντρώσεις με τους αγαπημένους σας. Απολαύστε την άνεση ενός συστήματος άρδευσης κήπου και απολαύστε τη θέα στα γειτονικά βουνά και την ανοιχτή θέα που ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Με τρεις θέσεις στάθμευσης, αυτό το σπίτι συνδυάζει άψογα την άνεση με την πολυτέλεια, προσφέροντας έναν ξεκούραστο τρόπο ζωής.

Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε την ιδιοκτησία των ονείρων σας. Οραματιστείτε τα πρωινά σας δίπλα στην παραλία και τις όμορφες βραδιές κάτω από τα αστέρια. Αυτό δεν είναι απλώς ένα σπίτι, είναι μια δήλωση της επιτυχίας σας και η απόδειξη της δέσμευσής σας για ποιοτική ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε αυτό το μοναδικό ακίνητο και αναβαθμίστε τη ζωή σας.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TNM7
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή