Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέο Ψυχικό
  • € 1.140.000
  • 5
  • 379
  • 3
Περιγραφή
Η Engel & Völkers σας παρουσιάζει μια εξαίρετη ευκαιρία επένδυσης. Στην καρδιά του Φάρου του Νέου Ψυχικού, σε απόσταση αναπνοής από την αγορά και τους χώρους αναψυχής, διατίθεται ολόκληρο κτίριο συνολικού εμβαδού 379 τ.μ. Το οικόπεδο είναι 200 τ.μ και έχει συντελεστή δόμησης 1,2. Το κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και 3 ορόφους. Με την κατάλληλη ανακατασκευή μπορεί να αναβιώσει και να αποκτήσει μια σύγχρονη εικόνα και δυναμική παρουσία στη ζωή της περιοχής.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Νέο Ψυχικό είναι ένα όμορφο προάστιο στο βορειοανατολικό τμήμα της Αθήνας. Από το 2011, ανήκει στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Η τοποθεσία του είναι στρατηγική, μόλις 6,5 χιλιόμετρα από την καρδιά της πόλης, 7 χιλιόμετρα από το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, 25’ από το αεροδρόμιο και, παρ’όλα αυτά, μια ήσυχη περιοχή κατοικίας.
Ειδικά χαρακτηριστικά: Το Νέο Ψυχικό είναι μια από τις πιό περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Ιδανικό για οικογένειες, αφού συνδυάζει ποιοτικές οικιστικές λύσεις με εμπορική ζώνη, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, υγειονομική περίθαλψη και αναψυχή σε πολύ κοντινή απόσταση. Και βέβαια, πολλοί νέοι αλλά και ηλικιωμένοι κάτοικοι απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του προαστίου.
Προσβασιμότητα: Η Λεωφόρος Κηφισίας, μια βασική κυκλοφοριακή αρτηρία της πόλης εφάπτεται στο δυτικό όριο της περιοχής. Από το Νέο Ψυχικό, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην Αττική Οδό σε 8', στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας σε 20' ή να ξεκινήσει, από το Φλοίσβο, ένα περίπατο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα μόλις μετά από 30'.
Επενδύσεις: Επί του παρόντος, μία από τις κορυφαίες περιοχές για επενδύσεις ακίνητης περιουσίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U135 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
379 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 1.140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Κεντρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή