Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΚυδωνίαΝέα Κυδωνία
  • € 190.000
  • 714
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024
Περιγραφή
Προς πώληση ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES ένα εξαιρετικό οικόπεδο εντός σχεδίου στην περιοχή Σταλός-Νέα Κυδωνίας .

Το οικόπεδο είναι άρτιο, οικοδομήσιμο, επίπεδο, με πρόσβαση στην παλαιά Εθνική Χανίων-Κολυμβαρίου με ρεύμα και νερό, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία για επένδυση. Με δυνατότητα κτίσης έως 400 τ.μ. και μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος δόμησης 7,5 μ., το οικόπεδο δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία μίας άνετης κατοικίας ή τουριστικής μονάδας.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, χωρίς να επηρεάζεται από την φασαρία της κεντρικής οδού ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, τη θάλασσα και την παραλία του Σταλού. Επιπλέον, η προσέγγιση σε super market, το κέντρο της πόλης και τα κέντρα διασκέδασης είναι εύκολη καθώς και προς την Εθνική οδό Χανίων-Καστελλίου. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τουριστική εκμετάλλευση, κατοικία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ο Σταλός είναι μια περιοχή που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Κρήτης, στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ανήκει στον δήμο Χανίων και βρίσκεται κοντά στην πόλη των Χανίων. Η περιοχή αυτή έχει κερδίσει δημοτική αναγνώριση και αναπτύσσεται συνεχώς.

Ο Σταλός διαθέτει πολλές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια αμμουδιά, προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τους λάτρεις της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος. Η τοπική ατμόσφαιρα είναι φιλόξενη και φιλική προς τους επισκέπτες.

Επιπλέον, ο Σταλός προσφέρει διάφορες επιλογές για φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία. Η κοντινή απόσταση από τα Χανιά παρέχει τη δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση σε ποικίλες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, η περιοχή είναι συνδεδεμένη με δίκτυα συγκοινωνιών, ενισχύοντας την προσβασιμότητά της.

Ο Σταλός, λοιπόν, συνδυάζει την παραδοσιακή γοητεία της Κρήτης με μια σύγχρονη προσέγγιση του τουρισμού, προσφέροντας έναν ευχάριστο προορισμό για επισκέπτες και πιθανούς επενδυτές.

Τοποθετείται με βόρειοανατολικό προσανατολισμό προσφέροντας άνεση και φωτεινότητα. Τιμή: €190.000. Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +306974521524, email: m.lakiotaki@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
604112
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
714 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή