• € 1.800.000
  • 5+
  • 860
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 54672 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μαρτίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο κτίριο οικιστικό 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 860 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. . Αποτελείται από 22 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 22 κουζίνες, 22 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1978 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, ανελκυστήρα, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, διπλά τζάμια, προαύλιο απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 1.800.000 €
Στην περιοχή της Μαρτίου, στον ανατολικό τομέα του δήμου Θεσσαλονίκης, ΠΩΛΕΙΤΑΙ συγκρότημα 22 φοιτητικών διαμερισμάτων (στούντιο).
Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον πρώτο και δεύτερο όροφο 6όροφης εμφανίσιμης και διατηρούμενης σε πολύ καλή κατάσταση πολυκατοικίας. Έχουν ξεχωριστή είσοδο και κλιμακοστάσιο και αποκλειστική χρήση προαύλιου χώρου.
Η θέρμανση είναι κεντρική αερίου ενώ έχει γίνει πρόσφατα θερμοπρόσοψη στο κτίριο.
Τα στούντιο είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως επιπλωμένα (κρεβάτι, κομοδίνο, ντουλάπα, γραφείο, βιβλιοθήκη, τραπέζι, καρέκλες),με ιδιωτικό μπαλκόνι, λουτροκαμπινέ, ανεμιστήρα οροφής και κουζίνα.
Συνολικά αναφερόμαστε σε μια επιχείρηση με οργάνωση, που λειτουργεί με κερδοφορία εδώ και δεκαετίες, απευθύνεται σε φοιτητές προσφέροντας στέγη και λογαριασμούς στην τιμή του ενοικίου.
Μαζί με την αγορά του ακινήτου, ο επενδυτής αγοράζει μια υγιή επιχείρηση αλλά και τεχνογνωσία και μπορεί να απολαμβάνει σημαντική επενδυτική απόδοση από την πρώτη μέρα.
Η περιοχή ανεβάζει την αξία της επένδυσης καθώς είναι πολύ ζωντανή, με αγορά και συγκοινωνία (λεωφορεία, μετρό) αλλά και πολύ κοντά στην Παραλία.
Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα διάθεσης:

α) του ισόγειου χώρου 330 τ.μ. με πατάρι 155τ.μ. Αυτή τη στιγμή μισθωμένο. Έχουν εκπονηθεί σχέδια για την δημιουργία 10 φοιτητικών lofts.

β) Υπόγειο 400 τ.μ. που επικοινωνεί με χωριστή είσοδο με την πρασιά της οικοδομής. Έχουν εκπονηθεί σχέδια για την δημιουργία ΥΠΟΓΕΙΟΥ PARKING ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ

Μια επένδυση για την οποία αξίζει να μάθετε περισσότερα.
--
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική
--
Θοδωρής Βενέτης 6936116496 www.invista.gr
--

Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS

Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
54672 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
860 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή