Μονοκατοικία βίλα Δήμος Λειβαθούς, Ελλάδα, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΔήμος Λειβαθούς, Ελλάδα
  • € 225.000
    € 250.000(-10,0%)
  • 4
  • 135
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-578 - Κεφαλονιά Λειβαθώς Πεσάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. σε οικόπεδο 520 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1200 μέτρα απόσταση από πόλη 11800 μέτρα απόσταση από χωριό 5 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 9800 μέτρα - Τιμή: 225.000 € (Κωδικός γραφείου ΠΕΣΣΑΔΑ-PESSADA 1-578)
Υπέροχη βίλα κατασκευής του 2016, διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση, διαθέτει πισίνα, ενώ ο περιβάλλων χώρος είναι υπό διαμόρφωση. Βρίσκεται στο χωριό Πεσσάδα, στη νότια ακτή της Κεφαλονιά. Πρόκειται για παραδοσιακό οικισμό όπου πρόσφατα έχουν κατασκευαστεί πολυτελείς κατοικίες. Το ακίνητο συνδυάζει την καταπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τη Ζάκυνθο, αλλά και το Όρος Αίνος που στέκεται μεγαλοπρεπώς στα αριστερά. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια τοποθεσία 2 λεπτά από την εξωτική παραλία «Άμμες».
Η κατοικία εκτείνεται σε 2 επίπεδα και διαθέτει στο ισόγειο ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα ,τζάκι με εντυπωσιακό πέτρινο τοίχο, μπάνιο και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από το μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, μέσα από το μεγάλο μπαλκόνι μπροστά.
Το σαλόνι, όπως και όλα τα υπνοδωμάτια, επωφελείται από μεγάλες μπαλκονόπορτες που προσφέρουν φυσικό φως στο εσωτερικό.
Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του σύστημα κλιματισμού, ευρύχωρες ντουλάπες και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με πλυντήριο και στεγνωτήριο και αποτελείται από μοναδικά πλακάκια κατασκευασμένα κατά παραγγελία.
Το αρχιτεκτονικό στιλ του καταλύματος με προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, όπως πλακάκια από γρανίτη, προσφέρει γενναιόδωρα μια ξεχωριστή οπτική.
Η πολυτελής οικία διαθέτει παράθυρα και πόρτες με διπλά τζάμια αλουμινίου και είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ολοκαίνουργιες ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης A ++.
Η κατοικία διαθέτει τη δική της εξωτερική τραπεζαρία στο ισόγειο και στον όροφο. Διαθέτει επίσης μεγάλο κήπο με οπωροφόρα και καλλωπιστικά δέντρα, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και πέτρινο χώρο στάθμευσης.
Το σπίτι έχει σχεδιαστεί ως ενεργειακά αποδοτικό θερμοπρόσοψη και αντισεισμικούς όρους δόμησης. Παρέχει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα για τους καλοκαιρινούς μήνες και επιπλέον εσωτερικό μπόιλερ για το χειμώνα.
Η στρατηγική του θέση συνδυάζει την ευκολία να βρίσκεστε πολύ κοντά στο Αργοστόλι και το αεροδρόμιο με την εύκολη πρόσβαση σε μικρές απομονωμένες παραλίες και όρμους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-578 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 225.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή