Δυάρι Παλαιό Φάληρο, Τροκαντερό, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο
  • € 250.000
  • 3
  • 105
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024
Περιγραφή
Παλαιό Φάληρο, Φλοίσβος διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 105τμ στον 2ο όροφο πολυκατοικίας χτισμένης στις αρχές της δεκαετίας του '70. Το μεγαλύτερο asset του ακινήτου είναι αναμφίβολα η τοποθεσία του. Η πολυκατοικία αποτελεί κλασσικό δείγμα της περιόδου που κατασκευάστηκε ίσως με κάποια πιο εκλεπτυσμένα στοιχεία στο διάκοσμο της πρόσοψης όπως μαρμάρινα μέτωπα στους εξώστες αλλά και πιλοτή στο ισόγειο, χωρίς την πρόβλεψη όμως για θέσεις στάθμευσης αφού εκείνη την περίοδο δεν κρίνονταν ως απαραίτητες. Σε γενικές γραμμές η οικοδομή είναι σε πολύ καλή κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών, με την είσοδο να είναι διακοσμημένη με πλάκες Καρύστου γκρι χρώματος στο δάπεδο και καφέ στους τοίχους.

Η διαρρύθμιση του ακινήτου είναι το δεύτερο μεγάλο θετικό του. Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα θα δει το αρκετά άνετο χωλ εισόδου και στο δεξί του χέρι προς τον νότο το μεγάλο και αρκετά φωτεινό σχήματος γάμα σαλόνι με τα δύο ανοίγματα προς την άνετη βεράντα. Η γωνία του γάμα του σαλονιού δημιουργείται από την τοιχοποιία της αυτόνομης κουζίνας, η οποία έχει δύο προσβάσεις, τόσο από το χωλ όσο και από το καθιστικό. Στα αριστερά του χωλ και προς τον ακάλυπτο ο επισκέπτης βρίσκει τα δύο άνετα υπνοδωμάτια με πρόσβαση στο πίσω μπαλκόνι, το μπάνιο και το wc και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Η ξεκάθαρη διαρρύθμιση του ακινήτου δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε αλλαγές καθώς δημιουργεί την αίσθηση της τέλειας αξιοποίησης όλης της επιφάνειας του ακινήτου. Το ακίνητο από καταβολής κατασκευής του δεν έχει υποστεί καθόλου εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης κάτι που καθιστά την ολική ανακαίνιση εκ των ων ουκ άνευ.

Τέλος, αναφορικά με την τοποθεσία, το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του Π. Φαλήρου, σε απόσταση αναπνοής από την παραλιακή αρτηρία και σε έναν από του πλέον όμορφους και ήσυχους δρόμους της περιοχής, χαρακτηριστικά της οποίας είναι τόσο το μεγάλο της πλάτος όσο και τα μεγαλοαστικής αισθητικής κτήρια που θα δει κανείς σχεδόν σε όλο το μήκος της, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τις περιόδους που κατασκευάστηκαν και παρά την ηλικία πολλών εξ' αυτών.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση

Απόσταση από:
Τροκαντερό: 300μ
1ο δημοτικό σχολείο Π. Φαλήρου: 200μ
Φλοίσβος: 300μ
Μασούτης / Starbucks: 350μ
Αγίου Αλεξάνδρου: 350μ

Τιμή: €250.000 (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
395914
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή