Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 780.000
  • 450
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Σε κομβικό σημείο, δευτερόλεπτα μακριά από το κέντρο της Βάρης και μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία της Βάρκιζας, αυτό το καταπληκτικό οικόπεδο αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για κατασκευή μεζονετών είτε για πολυκατοικία.

Το οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 450 τ.μ, μπορεί να χτίσει συνολικά περίπου 452 τ.μ. συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών χώρων. Συντ. Δόμησης 0.6 / Συντ. Κάλυψης 0.4 / Πρόσοψη 23,80 μ. / Βάθος 19 μ. Στο οικόπεδο υπάρχει μία κατοικία περίπου 130 τ.μ και ένα μικρό διαμέρισμα 25 τ.μ. που χρήζει ανακαίνισης. Ωστόσο, είναι λειτουργική αλλά και τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την κατασκευή του υπόλοιπου οικοπέδου. Μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία.

Βάρη: Τοποθεσία και περιβάλλον του ακινήτου
Τοποθεσία: Η Βάρη είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στη νότια Αθήνα, μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες εγκαταστάσεις παραλίας, beach bar, εστιατόρια, ταβέρνες και κλαμπ θαλάσσιων σπορ. Εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς και είναι ιδανικό για την ανατροφή οικογενειών. Η Βάρη έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο και κοντά σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και μπουτίκ. Έχει επίσης μια έντονη νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.

Προσβασιμότητα: Προσβάσιμο με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και τη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Δυνατότητα επένδυσης: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Ριβιέρας της Αθήνας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TN9S
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
450 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή