Δυάρι δεύτερος όροφος, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 540.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Το διαμέρισμα που περιγράφεις αποπνέει άνεση και πολυτέλεια, προσφέροντας έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης σε μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο Γκολφ Γλυφάδας. Τα 100τμ. που προσφέρει είναι διαρρυθμισμένα με έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο για κοινωνική διασκέδαση και χαλάρωση.

Η κλειστή κουζίνα, με τη δυνατότητα για open plan, προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στον χώρο, ενώ τα δύο υπνοδωμάτια παρέχουν ιδιωτικότητα και άνεση. Το μπάνιο και το wc προσφέρουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα στον χώρο, ενώ η υπάρχουσα αποθήκη είναι βοηθητική για την τακτοποίηση προσωπικών αντικειμένων. Η ευρύχωρη βεράντα με βόρειο προσανατολισμό προσφέρει εκπληκτική θέα και είναι ιδανική για απολαυστικές στιγμές υπαίθρου. Η αυτόνομη θέρμανση αερίου εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ η κλειστή θέση στάθμευσης προσφέρει επιπλέον διευκόλυνση στους κατοίκους.

Συνολικά, το διαμέρισμα αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ένα ζευγάρι που αναζητά έναν καλαίσθητο και άνετο χώρο διαβίωσης, όσο και για όσους ενδιαφέρονται για μια επενδυτική ευκαιρία. Η ποιότητα της τοποθεσίας και οι προσεγμένες λεπτομέρειες καθιστούν αυτό το διαμέρισμα μια ελκυστική επιλογή στην αγορά ακινήτων.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Γλυφάδα: Τοποθεσία και περίχωρα αυτού του ακινήτου
Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστο εμπορικό ρυθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και έντονη νυχτερινή ζωή μέχρι τα ξημερώματα. Είναι ένας προορισμός μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά μαγαζιά με χαρακτήρα και στυλ. Αποκλεισμένη στη μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών και δίπλα με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία και είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, έχει πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία, φυσική κατάσταση και αθλητισμό και αποτελεί μια επενδυτική επιλογή με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης στην περιοχή θα βρείτε κινηματογράφους, σύγχρονες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, ζωηρή υπαίθρια ζωή και μια από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.

Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με μετρό, τραμ και λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές ακινήτων και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού είναι έτοιμη να γνωρίσει ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TOTT
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή