Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Βαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 1.600.000
  • 5+
  • 640
  • 3+
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία! Αυτό το σχολαστικά ανακαινισμένο κτίριο, που κατασκευάστηκε αρχικά το 1967 και ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2023, αποτελεί απόδειξη του διαχρονικού σχεδιασμού και της σύγχρονης ευκολίας. Το ακίνητο αυτό, που εκτείνεται σε 640 τετραγωνικά μέτρα, αποτελεί μια προσοδοφόρα και πλήρως μισθωμένη επένδυση.
Διαθέτοντας 11 διαμερίσματα, 1 πολυτελές ρετιρέ και έναν ισόγειο χώρο καταστήματος, αυτό το κτίριο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών ενοικίασης, καλύπτοντας διάφορες προτιμήσεις και ανάγκες.
Κάθε διαμέρισμα και το ρετιρέ έχουν υποστεί ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2023, εξασφαλίζοντας μια σύγχρονη και κομψή εμπειρία διαβίωσης. Τα υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και οι σύγχρονες ανέσεις χαρακτηρίζουν κάθε χώρο διαβίωσης.
Σε μια περιζήτητη τοποθεσία, πολύ κοντά στα δικαστήρια και το επερχόμενο μετρό, οι κάτοικοι και οι ενοικιαστές επωφελούνται από την εγγύτητα σε καταστήματα, εστιατόρια, δημόσιες συγκοινωνίες και άλλες αστικές ανέσεις.
Το ρετιρέ, το επιστέγασμα του κτιρίου, προσφέρει ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και κορυφαία φινιρίσματα, προσφέροντας μια αποκλειστική εμπειρία διαβίωσης.
Το κτίριο κατασκευάστηκε αρχικά το 1967 και συνδυάζει άψογα την ιστορική γοητεία του με τη σύγχρονη άνεση, προσφέροντας μια μοναδική και διαχρονική γοητεία.
Όλα τα διαμερίσματα είναι σήμερα μισθωμένα, παρέχοντας μια σταθερή και αξιόπιστη ροή εισοδήματος από ενοίκια.
Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα όλων των ενοίκων. Η πρόσβαση με ανελκυστήρα προσθέτει ευκολία για όλους τους ενοίκους.
Είτε είστε έμπειρος επενδυτής είτε κάποιος που επιθυμεί να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιό του, αυτό το πλήρως μισθωμένο και ανακαινισμένο κτίριο αποτελεί μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητες μελλοντικής ανατίμησης.
Αυτό το ακίνητο 640 τετραγωνικών μέτρων αποτελεί απόδειξη της αρχιτεκτονικής αριστείας και της επενδυτικής σοφίας. Με μια ποικίλη σειρά ενοικιαζομένων χώρων, σταθερό εισόδημα και μια προνομιακή τοποθεσία, δεν είναι απλώς ένα κτίριο- είναι μια έξυπνη επένδυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας των ακινήτων. Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα και εξερευνήστε τις δυνατότητες μέσα σε αυτό το προνομιακό ακίνητο!

Τοποθεσία: Οι Λαχανόκηποι αποτελούν δυτική συνοικία της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται μεταξύ των οδών Γιαννιτσών και 28ης Οκτωβρίου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα προηγούμενα χρόνια τα εδάφη της περιοχής χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια λαχανικών και κηπευτικών κι έτσι προέκυψε το σημερινό όνομα Λαχανόκηποι.

Στην περιοχή υπάρχουν δημόσιες και ιδιωτικές εκτάσεις γης ενώ από το σημείο περνούν σιδηροδρομικές γραμμές. Οι Λαχανόκηποι βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι,το σιδηροδρομικό σταθμό αλλά και το κέντρο της πόλης με τις τοπικές αρχές να διερευνούν σε βάθος το ενδεχόμενος ανάπλασης και αξιοποίησης των Λαχανόκηπων.

Προσβασιμότητα: Από την περιοχή των Λαχανόκηπων περνούν κύριοι οδικοί άξονες που τη συνδέουν με όλα τα κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης

Επενδυτική Δύναμη: Η στρατηγική θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TGVW - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
640 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή