Duplex 374 τμ, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 450.000
  • 5
  • 374
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024
Περιγραφή

Στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Πόρτο Ράφτη, ξεχωρίζει μια εντυπωσιακή οικία πολυτελείας που είναι διαθέσιμη προς πώληση. Το ακίνητο, επιφανείας 374 τετραγωνικών μέτρων, κεντρίζει το ενδιαφέρον με την πανέμορφη πρόσοψή του, η οποία φτάνει τα 8 μέτρα. Η ανεξάρτητη θέρμανση με πετρέλαιο, ο εσωτερικός ασανσέρ και η ενεργειακή κλάση Α αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής της οικίας, η οποία χρονολογείται από το 2007.

Τα 4 επίπεδα περιλαμβάνουν 4 υπνοδωμάτια, όπου το ένα είναι master, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ενιαίο σαλόνι, 2 μπάνια και 1 WC. Ο κήπος, η αποθήκη και η εκπληκτική θέα στη θάλασσα ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας, ενώ οι σύγχρονες ανέσεις όπως τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, η πόρτα ασφαλείας, η θέση στάθμευσης, το νυχτερινό ρεύμα, οι σίτες και ο ηλιακός θερμοσίφωνας προσδίδουν στην οικία σύγχρονη πολυτέλεια.

Αυτή η κατοικία προσφέρει μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική του πολυτελούς και την λειτουργικότητα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογένειες. Η τιμή αυτής της κατοικίας ανέρχεται στα 450.000€, με τον κωδικό ακινήτου να είναι #1303.

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

 

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1303
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
374 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή