Duplex, άριστη κατάσταση, 300 τμ, Κέντρο, Δροσιά

Δροσιά
  • € 570.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Η μοναδική γωνιακή μεζονέτα στην περιοχή της Δροσίας συνδυάζει την αρχιτεκτονική εκλεπτυσμένη ομορφιά με την άνεση και τη λειτουργικότητα σε κάθε της λεπτομέρεια. Η εντυπωσιακή αυτή κατοικία των 300 τ.μ. αποτελείται από τρία επίπεδα, παρέχοντας πρόσβαση στους χώρους με ασανσέρ, προσφέροντας ευκολία και άνετη μετάβαση.
Στο ισόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος, που αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και μια μεγάλη, λειτουργική κουζίνα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα WC για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων. Η κουζίνα έχει άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό BBQ, δίνοντας τη δυνατότητα για όμορφες και χαλαρωτικές οικογενειακές στιγμές.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, μεταξύ των οποίων και ένα master υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια στον χώρο του ύπνου. Τα τρία επιπλέον υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα επιπλέον μπάνιο, προσφέροντας ιδανική οργάνωση για την οικογένεια.
Το κάτω επίπεδο προσφέρει έναν ακόμη χώρο χαλάρωσης με τζάκι, ένα μπάνιο, αποθήκη για οργάνωση και ένα γκαράζ με δύο θέσεις στάθμευσης. Ανακαινισμένο το 2015, με ανοιχτούς γωνιακούς κήπους 215 τ.μ., προσφέρει έναν εναργή και ευχάριστο χώρο διαβίωσης για μια απαιτητική οικογένεια.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Δροσιά εκτείνεται από το περιαστικό δάσος της Εκάλης μέχρι και τους πρώτους λοφίσκους του Πεντελικού, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων βορειοανατολικά των Αθηνών. Είναι φημισμένη σε όλους τους Αθηναίους για τα εύγευστα πεϊνιρλί της, έδεσμα Πολίτικης προέλευσης, αλλά και το ευχάριστο και δροσερό της κλίμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, στοιχεία που διαμόρφωσαν το προσωπικό ύφος της περιοχής, που αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς χωρίς να απέχει πλέον μεγάλη απόσταση από το κέντρο των Αθηνών. Η πόλη της Δροσιάς απολαμβάνει εξαίρετης ρυμοτομίας, με φαρδείς και ευθείς δρόμους, που ακολουθούν τα φυσικά σύνορα των δασών, ενώ η ρεματιά της Εκάλης τη διαχωρίζει από την υπερυψωμένη συνοικία της Ρέας. Το σύγχρονο αυτό προάστιο αποτελεί μία από τις πιο καλαίσθητες περιοχές της Αττικής, όπου οι κατοικίες είναι κατά βάση μονοκατοικίες υψηλής αισθητικής, τελευταίας αρχιτεκτονικής και πολυτελούς ύφους. Η Δροσιά καθιερώνεται ως ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς αστικοποιείται, αλλά με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.
Επιπλέον, σε αντίθεση με τους γειτονικούς της δήμους που έχουν κατά κύριο λόγο αυστηρώς οικιστικό χαρακτήρα, η τοπική αγορά της Δροσιάς είναι αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα. Η αγορά της εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές καθώς εκτός από τα καταστήματα τροφίμων περιλαμβάνει εστιατόρια, καφέ, τράπεζες, το Δημαρχείο Διονύσου και το ΚΕΠ, ιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, πλήρες διαγνωστικό κέντρο, συχνή συγκοινωνία προς Άγιο Στέφανο και Κηφισιά καθώς και εύκολη πρόσβαση προς την εθνική οδό. Παράλληλα, σε 20 λεπτά μπορείς να βρεθείς στην παραλία του Μαραθώνα και σε 25 στο λιμάνι της Ραφήνας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SRT4 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 570.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή