Duplex Κουμουνδούρου 144, Βόλος, Ελλάδα, Κέντρο, Βόλος

ΒόλοςΚουμουνδούρου 144, Βόλος, Ελλάδα
  • € 165.000
  • 4
  • 151
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023
Περιγραφή
Ο Νίκος Τζιαφέτας, σύμβουλος επενδύσεων ακινήτων στο Βόλο και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam( Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γεώργιος) παρουσιάζει μία εξαιρετική πρόταση κατοικίας-μεζονέτας στην περιοχή της Ανάληψης.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο επίπεδα, με εμβαδόν 75 τ.μ. έκαστο, και διαθέτει υπόγεια αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Κατά την είσοδο στο ισόγειο, αντικρίζουμε έναν ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας και τραπεζαρίας, συνοδευόμενο από ένα μπάνιο. Η κουζίνα οδηγεί σε μια αυλή στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας, ενώ μέσω εξωτερικής σκάλας μπορούμε να προσεγγίσουμε το υπόγειο.

Ο χώρος του ισογείου είναι ευρύχωρος, φωτεινός και πλήρως διαμπερής, προσφέροντας ακόμη και ένα ζεστό τζάκι για άνεση και ατμόσφαιρα. Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο μέσω μιας εσωτερικής σκάλας με κουπαστή, βρίσκουμε τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει αρκετός χώρος για δημιουργία αποθήκης ή βεστιαρίου.

Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια και παράθυρα για φωτισμό και αερισμό. Η κατοικία αποτελεί μία άριστη επιλογή λόγω της ιδανικής τοποθεσίας της, της εξαιρετικής γειτονιάς και των υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει. Μια ευκαιρία που συνδυάζει άνεση, πρακτικότητα και ποιότητα ζωής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
12751-9688
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
151 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή