Μονοκατοικία βίλα Βουκολιές, Πολεμάρχι, Βουκολιές

ΒουκολιέςΒουκολιές
  • € 876.000
  • 5
  • 340
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση από την Keller Williams Cretan Properties, βίλα στις Βουκολιές. Το ακίνητο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γαλήνιο περιβάλλον της.

Πρόκειται για μία οικία 340τμ σε οικόπεδο 2.268τμ, μόλις 4 χλμ από την παραλία και περιτριγυρισμένο από φυσική ομορφιά, ιδανικό για πεζοπορία και εκδρομές.

Η κύρια κατοικία είναι μια μεζονέτα 260,50τμ που διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και δεύτερο καθιστικό με άλλο τζάκι.
Διαθέτει μεγάλη, μοντέρνα κουζίνα με ιδιωτική είσοδο και ντουλάπια. Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα WC και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μπανιέρα, με φαρδύ γυάλινο τοίχο που οδηγεί σε έναν διαμορφωμένο κήπο.

Το επάνω επίπεδο έχει δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με μπαλκόνι 4,80τμ με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν θολωτές οροφές με ξύλινα δοκάρια.

Επιπλέον, το ακίνητο περιλαμβάνει μια μονάδα 45τμ με κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, μπάνιο και υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι με θέα στους ελαιώνες.

Υπάρχουν επίσης δύο στούντιο: ένα στούντιο 32,50τμ με κουζίνα, τραπεζαρία, τζάκι, υπνοδωμάτιο και μεγάλη βεράντα, και ένα ημιυπόγειο στούντιο 42τμ με καθιστικό, κουζινάκι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα και είναι έτοιμο για τοποθέτηση καλοριφέρ.

Διαθέτει επίσης άδεια για πισίνα και διαθέτει διαμορφωμένους κήπους με γκαζόν, δέντρα και 20 ελαιόδεντρα που παράγουν 150 κιλά παρθένου ελαιόλαδου ετησίως.

Αυτό το ακίνητο είναι μια εξαιρετική επένδυση για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα, ηρεμία και σύνδεση με τη φύση, καθώς και μια φανταστική επιλογή τρόπου ζωής για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε μια γαλήνια τοποθεσία στο όμορφο νησί της Κρήτης.

Το κατάλυμα βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Πλατανιά, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στη δυτική Κρήτη, κοντά σε ανέσεις όπως μπαρ, εστιατόρια, μια μεγάλη αμμώδη παραλία και είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο των Χανίων. Ο Πλατανιάς προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή και βρίσκεται κοντά στην πόλη των Χανίων, καθιστώντας την μια ευέλικτη τοποθεσία τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση.

Τιμή: €876.000.

Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 00306978513120, email: m.momekova@kwgreece.gr website: https://kwcp.gr
Mariana Momekova
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
603636 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 876.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή