Τριάρι Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα, Άνω Γλυφάδα
  • € 485.000
  • 4
  • 95
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα, κατασκευής του 2023, είναι ένα μοντέρνο και ενεργειακά αποδοτικό κατάλυμα, κατηγορίας Α+. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εξαιρετικά φωτεινό σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δύο μπάνια για την άνεση και την πολυτέλεια των κατοίκων του.
Οι ημιυπαίθριοι χώροι, μεγάλες βεράντες και ο καταπράσινος κήπος προσφέρουν ευκαιρίες για χαλάρωση και αναψυχή, ενώ η ασφαλής πόρτα εισόδου, το ασανσέρ και η αποθήκη προσφέρουν πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα.
Η αυτόνομη θέρμανση (fan coil) και οι ενδοδαπέδιες θερμαντικές εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν άνεση και ενεργειακή απόδοση, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες παρέχουν εξαιρετική ηχομόνωση και προστασία.
Το διαμέρισμα απολαμβάνει επίσης εκπληκτική θέα προς τον ανοιχτό ορίζοντα, ενώ ο προσανατολισμός του προς την ανατολή εξασφαλίζει φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.Το διαμέρισμα προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων, όπως πισίνα για την ευχάριστη ψυχαγωγία των κατοίκων, ενώ επιτρέπονται κατοικίδια για όσους αγαπούν τη συντροφιά των τετράποδων φίλων.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, με πρόσβαση σε άσφαλτο, κοντά σε στάσεις μετρό, λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ η πλησιέστερη αγορά βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από τη θάλασσα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για απόλαυση του παραθαλάσσιου τρόπου ζωής. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές ή εκείνους που αναζητούν μια πολυτελή κατοικία σε ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη της περιοχής.
Η τιμή του ακινήτου είναι €465.000, και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το A4group Real Estate & Investments στο Τηλ επικοινωνίας Υπευθύνου: 6987221138 (κωδ. 22342).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
22342 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 485.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή