Duplex Παπαναστασίου 1-7, 154 52, Ψυχικό, Άγιος Δημήτριος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό ΨυχικόΠαπαναστασίου 1-7, 154 52, Ψυχικό
  • € 2.000.000
  • 4
  • 147
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 85-3874 - Παλαιό Ψυχικό Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 147 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1960 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2012. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 22300 μέτρα απόσταση από μετρό 1200 μέτρα - Τιμή: 2.000.000 €
Μέσα σε ένα συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών, σε ένα στρέμμα οικόπεδο, στο Παλαιό Ψυχικό, βρίσκεται αυτό το μοναδικό ακίνητο/έργο τέχνης που αναμένει τον νέο του ιδιοκτήτη. Aνεγέρθηκε το 1960 και είναι δημιουργία και ιδιοκτησία ενός διάσημου και βραβευμένου από τον ΟΗΕ ζωγράφου. Ανακαινιζόταν επί πέντε συναπτά έτη, με τη συμβολή μαστόρων και καλλιτεχνών που ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη για αυτόν τον σκοπό. Με διακοσμητικές επιρροές από αρχοντικά της Πόλης, τοιχογραφίες από τον Βόσπορο, οροφές αντίγραφα του Παλατιού Ντολμά Μπαξέ, κιονόκρανα από κολόνες της Αγίας Σοφίας, χειροποίητα έπιπλα και γύψινα διακοσμητικά στοιχεία, πατώματα από λευκό μάρμαρο Κωνσταντινούπολης και αναγεννησιακή είσοδος με μάρμαρο Καλιφόρνιας και σκαλιστό σχιστόλιθο, με ανάγλυφη παράσταση του Μαραθωνοδρόμου, με εξώπορτα με χρυσά στεφάνια 24 καρατίων. Αυτό το μικρό παλάτι περιμένει να προσδώσει ένα παντελώς μοναδικό κύρος και γόητρο σε αυτούς που θα το κατοικήσουν.


Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο είναι 22 τ.μ. και ο πρώτος 120 τ.μ. κι έχει δικαίωμα επί του οικοπέδου 250 τ.μ. Διαθέτει 2 σαλόνια, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με επώνυμες συσκευές, 3 μπαλκόνια/βεράντες. Έχει χρήση κήπου και 2 αποθήκες στο υπόγειο, ηλιακό θερμοσίφωνα, A/C, 2 θέσεις στάθμευσης και δικαίωμα για έναν ακόμη όροφο.
Θα παραδοθεί επιπλωμένο, πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και με τη συνοδεία των έργων τέχνης που το κοσμούν. Σε ένα από τα ασφαλέστερα και καλύτερα φυλαγμένα σημεία του λεκανοπεδίου σε 24ωρη βάση, περιτριγυρισμένο από Πρεσβείες.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
85-3874 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή