Μονοκατοικία βίλα 345 τμ, Αγία Μαρίνα, Κορωπί

Κορωπί
  • € 1.480.000
  • 5+
  • 345
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μια μοναδική βίλα προς πώληση στην Αγία Μαρίνα Αττικής. Λίγα μέτρα από την αμμώδη γραφική παραλία της Αλθέας, το Ακρωτήρι της Λομπάρδας και τους γύρω όρμους, λίγα λεπτά από τις κοντινές παραλίες της Αθηναικής Ριβιέρας και τις οργανωμένες πλαζ, 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, μισή ώρα από την Γλυφάδα και 1 ώρα από την Αθήνα.
Η προνομιακή της θέση προσφέρει ανεμπόδιστη ,πανοραμική θέα στη θάλασσα. Όλοι οι χώροι έχουν ανοίγματα σε μεγάλες βεράντες που αφήνουν το βλέμμα να περιπλανηθεί στο γαλάζιο του Σαρωνικού. Το άπλετο Αττικό φως εισέρχεται διακριτικά στο χώρο και δημιουργεί μια αίσθηση αρμονίας και απόλυτης χαλάρωσης. Κατασκευασμένη το 2000 με εξαιρετικής ποιότητας δομικά υλικά αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με σοφίτα και εσωτερικό ανελκυστήρα .Είναι 345 τ.μ σε 495 τ.μ οικόπεδο με υπέροχα ξύλινα δάπεδα στα δωμάτια και μάρμαρο Διονύσου στις σκάλες, την τραπεζαρία και την κουζίνα, κορυφαίας ποιότητας αλουμίνια με ηλεκτρικά ρολά, ψευδοροφές, θερμομόνωση, τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμού. Από την κύρια είσοδο στο 2ο επίπεδο οδηγούμαστε στην τραπεζαρία, την κουζίνα και το σαλόνι με το μαρμάρινο τζάκι και την απαράμιλλη θέα. Στο 3ο επίπεδο έχουν διαμορφωθεί ένα μικρό καθιστικό και 2 υπνοδωμάτια το ένα με walk in closet. Ένα τρίτο υ/δ στη σοφίτα απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του.
Από το 1ο επίπεδο όπου βρίσκεται το play room και το δωμάτιο υπηρεσίας υπάρχει πρόσβαση στον όμορφο κήπο με το γκαζόν, το μπάρμπεκιου αλλά και τον ανεξάρτητο ξενώνα με τη δική του κουζίνα και μπάνιο. Μια τεράστια αποθήκη(40τ.μ), θέση στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα, δυνατότητα για δημιουργία πισίνας συμπληρώνουν την εικόνα της ιδιοκτησίας. Μια κατοικία φτιαγμένη με μεράκι και φροντίδα, προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια που συνδυάζει την ηρεμία της εξοχής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ένα ακίνητο με επενδυτικό ενδιαφέρον ,αλλά και μια ονειρεμένη κατοικία για οικογένεια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1720 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
345 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή