Δυάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Κομοτηνή

Κομοτηνή
  • € 126.000
  • 3
  • 84
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κομοτηνή, Κέντρο: Πωλείται ολοκαίνουριο διαμέρισμα 84τ.μ. προσόψεως στον 3ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2005, βαμμένο και διαθέτει θεα στην πόλη, συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι. Είναι ιδανικό για οικογένειες. Βρίσκεται σε γειτονιά με αρκετά σχολεία, φροντιστήρια, φαρμακεία και μάρκετ.

Τιμή 126.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1493

Το μεσιτικό γραφείο Φιλιππίδης, δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά από το 2011, διατηρώντας γραφείο στην Κομοτηνή, με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων.

Η επιτυχία του γραφείου μας βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό του ίδιου και των συνεργατών του, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών.
Προς το σκοπό αυτό, ακολουθούμε ένα διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, διενεργούμε πάντα συνοδευόμενες επιδείξεις, χρησιμοποιούμε εκτεταμένα την τεχνολογία όπου είναι διαθέσιμη και συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς. Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.
Μαζί με ένα εντυπωσιακό αρχείο ακινήτων, το εκτεταμένο πελατολόγιο μας περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από αγοραστές και μισθωτές, τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικά ακίνητα.

Η περιοχή που καλύπτεται, είναι ουσιαστικά το σύνολο του νομού Ροδόπης, δίχως εν τούτοις να αποκλείονται ακίνητα από τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1493 - 01/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 126.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή