Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚολυμβάριΚολυμβάρι
  • € 220.000
  • 4.076
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023
Περιγραφή
Οικόπεδο προς πώληση κοντά στην παραλία στο Κολυμπάρι. Σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 250 μέτρα από τη μαγευτική παραλία του Κολυμβαρίου , αυτή η γη είναι ένα πραγματικό στολίδι που περιμένει να το ανακαλύψετε. Σε μια συνολική έκταση 4.075,51 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες τόσο για επενδυτές όσο και για προγραμματιστές.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου είναι η γενναιόδωρη δόμησή του. Με επιτρεπόμενη δόμηση 400 τετραγωνικών μέτρων για κατοικία και 1.800 τετραγωνικών μέτρων για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, οι δυνατότητες δημιουργίας ενός ονειρεμένου έργου είναι τεράστιες.

Φωλιασμένο σε μια περιοχή με αξιοσημείωτη ανάπτυξη και περιτριγυρισμένο από φημισμένα ξενοδοχεία και θέρετρα πέντε αστέρων, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Σε απόσταση μόλις 1.500 μέτρων από τη ζωντανή πόλη του Κολυμβαρίου , οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες και οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από όλες τις ανέσεις που έχει να προσφέρει η περιοχή.
Από τα γοητευτικά τοπικά καταστήματα και εστιατόρια μέχρι τα καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης, όλα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Το ήρεμο περιβάλλον που περιβάλλει την ιδιοκτησία εξασφαλίζει έναν γαλήνιο και γαλήνιο τρόπο ζωής, καθιστώντας το ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για πολυτελή διαμονή ή ένα ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας.

Το Κολυμβάρι είναι μια μαγευτική πόλη, γνωστή για την εκπληκτική παραθαλάσσια ομορφιά της και την παραδοσιακή ελληνική γοητεία της. Με ατελείωτες αμμώδεις παραλίες, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και μια ακμάζουσα τοπική κοινότητα, αυτή η περιοχή έχει γίνει περιζήτητος προορισμός για ντόπιους και τουρίστες.

Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή του Κολυμβαρίου . Είτε οραματίζεστε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας είτε να δημιουργήσετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Δράστε τώρα και αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να γίνετε μέρος της ζωντανής ανάπτυξης και του πολλά υποσχόμενου μέλλοντος του Κολυμβαρίου.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 03-2829
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
628606
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.076 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή