Μονοκατοικία βίλα Βεζάλ Ανδρεά, 290 92, Λαγανάς, Παντοκράτορας, Λαγανάς

ΛαγανάςΒεζάλ Ανδρεά, 290 92, Λαγανάς
  • € 850.000
  • 5+
  • 328
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-47 - Λαγανάς Αγαλάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 328 τ.μ. σε οικόπεδο 2200 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2018 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 100 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 850.000 €
Πωλείται πολυτελής επιπλωμένη βίλλα 328 τ.μ. 2 επιπέδων 850.000 ευρώ στην Ζάκυνθο πλησίον του Λαγανά, η οποία ευρίσκεται επι οικοπέδου 2.200 τ.μ. Η τοποθεσία στην οποία ευρίσκεται θεωρείται απο τις ωραιότερες του νησιού και πολύ ήσυχη. Η διαμόρφωση του ακινήτου είναι η εξης:
α)Ισόγειο
Το ισόγειο αποτελείται απο ενα μεγάλο διάδρομο ο οποίος καταλήγει σε υπνοδωμάτιο - masterbedroom (με μπάνιο το οποίο διαθέτει νιπτήρα, τουαλέτα και ντουζιέρα).
Ο διάδρομος έχει ξεχωριστή είσοδο από τον κήπο μέσω μιας σκεπαστής βεράντας.
Στο πλάι του σπιτιού, υπάρχουν 2 διαμερίσματα στούντιο (μέγεθος 30 m2 το καθένα) τα οποία διαθέτουν κουζίνα και μπάνιο (νιπτήρας, τουαλέτα και ντους). Τα διαμερίσματα στούντιο έχουν πόρτα προς το διάδρομο.
Υπάρχει επίσης ένα τεχνικό δωμάτιο με το λεβητοστάσιο και το φίλτρο για την πισίνα.
Το ισόγειο μπορεί να επικοινωνήσει και με την πισίνα του α΄ορόφου με ξεχωριστή είσοδο.
β) Α΄όροφος
Η πρόσβαση στον επάνω όροφο πραγματοποιείται μέσω μαρμάρινης εσωτερικής σκάλας, αλλά υπάρχει και ξεχωριστή είσοδος η οποία είναι αποκλειστικά για τον πρώτο όροφο και έτσι καθίσταται ανεξάρτητος.
Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια , 2 μπάνια, 1 wc, σαλονοτραπεζαρία με τζάκι , κουζίνα με καθιστικό και αποθήκη δίπλα στην κουζίνα.
H κύρια κρεβατοκάμαρα με εσωτερικό μπάνιο το οποίο διαθέτει νιπτήρα, τουαλέτα, ντουζιέρα και μπανιέρα (masterbedroom) έχει μεγάλες γυάλινες συρόμενες πόρτες με μαγευτική θέα στον κόλπο του Λαγανά , το Μαραθονήσι και προς τα βουνά της Λιθακιάς. Η βεράντα η οποία είναι 100 τ.μ. περίπου είναι εν μέρει καλυμμένη με πέργκολα, περιβάλλεται από ανοξείδωτο κιγκλίδωμα και καταλήγει σε μια ωραία πισίνα (8Χ5 μέτρα). Απο το σημείο αυτό υπάρχει θέα προς τον όμορφο κήπο στον οποίο υπάρχει πρόσβαση μέσω μιας μαρμάρινης σκάλας.
Το 2ο υπνοδωμάτιο του ορόφου είναι μεγάλο και βλέπει και αυτό στην πισίνα.
Το wc διαθέτει νιπτήρα, τουαλέτα και ντους.
Η κουζίνα είναι όμορφα σχεδιασμένη με επιφάνειες από λευκό γρανίτη, ψυγείο/καταψύκτη με διπλή πόρτα (2023), επαγωγική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, φούρνο πλήρους μεγέθους και φούρνο μικροκυμάτων. Επίσης διαθέτει πολλά ντουλάπια για αποθήκευση. Ομοίως η κουζίνα και το σαλόνι έχουν μεγάλες γυάλινες πόρτες προς τις βεράντες και θέα στον κήπο και τον κόλπο του Λαγανά.
Στον εξωτερικό χώρο του ισογείου υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος με παρτέρια γεμάτα λουλούδια, διαδρόμους και πλακόστρωτη αυλή απο την οποία υπάρχει πρόσβαση σε υπόγειο πάρκινγκ το οποίο είναι για 4 αυτοκίνητα.

Η κατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση και ψύξη και λέβητα ζεστού νερού 150 λίτρων (από το 2022), που υποστηρίζεται από 2 ηλιακούς θερμοσίφωνες οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στην ταράτσα.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Υπάρχει σύστημα συναγερμού σε όλο το ακίνητο.
Η βίλλα απέχει από τη θάλασσα 500 μέτρα, από το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου 9,5km και από το αεροδρόμιο 8km .
Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2018 και είναι ενεργειακής κλάσης Α.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-47 - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
328 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή