Γκαρσονιέρα Πίνδου, 3, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια ΘορικούΠίνδου, 3
  • € 650/μήνα
  • 2
  • 70
  • 2
  • T
Περιγραφή
To διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή με μεγάλες μονοκατοικίες μόνιμων κατοικιών. Απέχει περίπου 1200 μέτρα από πλαζ. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, σουπερ μάρκετ, φαρμακείο, φούρνο, θερινό σινεμά, στάση λεωφορείου. Είναι υπερ φωτεινό και ηλιόλουστο , ειδικά κατα τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.

Όσο αφορά τα κατοικίδια - λόγω της ύπαρξης γατών στον περιβάλλοντα χώρο γενικότερα δεν επιτρέπονται τα μεγαλόσωμα σκυλιά για αυτονόητους λόγους.

Το μηνιαίο μίσθωμα των 650 ευρώ δεν περιλαμβάνει την χρήση της πισίνας. ( Η πισίνα διατίθεται σε αποκλειστική χρήση του συγκεκριμένου διαμερίσματος κατ επιλογή του ενοικιαστή και δεν χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε άλλον. )Στην περίπτωση που ο ενοικιαστής επιθυμεί την χρήση ( αποκλειστική χρήση ) της πισίνας το μηνιαίο μίσθωμα αυξάνεται κατα εκατό (100) ευρώ. Όπως επίσης και το κόστος συντήρησης - χρήσης της πισίνας. ( δηλαδή τα απαραίτητα χημικά φάρμακα για την σωστή ποιότητα του νερού , καθαρισμό κλπ ) . Όσο αφορά το ποσό της εγγύησης , στην περίπτωση της μη χρήσης της πισίνας είναι στα 650 ευρώ δηλαδή ένα μίσθωμα, ενώ στην επιλογή αποκλειστικής χρήσης της πισίνας το ποσό της εγγύησης είναι 2x750 ευρώ δηλαδή δύο αντίστοιχα μισθώματα διαμερίσματος - πισίνας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5733985 - 02/12/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης