Δυάρι δεύτερος όροφος, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 125.000
  • 3
  • 73
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο και απέχει 4 ́με τα πόδια απο την στάση Καλλιφρονά, 7 ́ απο την Φωκίωνος Νέγρη, 15’ από τον ηλεκτρικό σταθμό του Αγίου Νικολάου, 13’ από την πλατεία Αγίου Γεωργίου και 8’ απο την πλατεία Κυψέλης που σύντομα θα έχει νέα στάση Μετρό.

Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και αποτελείται απο ένα χωλ, ενα σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια κουζίνα. Κατα την είσοδο στο διαμέρισμα μπαίνουμε στον προθάλαμο/χωλ το οποίο επικοινωνεί με το σαλόνι με συρόμενη πόρτα. Από το χώλ οδηγούμαστε στην κουζίνα η οποία έχει και μια δεύτερη πόρτα που οδηγεί στον διάδρομο του διαμερίσματος ο οποίος διαθέτει ντουλάπια και αποθηκευτικό χώρο. Από το χώλ συνεχίζουμε στα δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο το οποίο έχει παράθυρο στον φωταγωγό.

Το σαλόνι και το πρώτο υπνοδωμάτιο έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι με τέντα και βρίσκονται στην πρόσοψη του διαμερίσματος, το δεύτερο υπνοδωμάτιο και η κουζίνα έχουν παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε τετραώροφη πολυκατοικία που χτίστηκε το 1960 με επιμελημένη είσοδο σε απόσταση αναπνοής από την τοπική αγορά και τα μαγαζιά. Διαθέτει πατάρι, παρκέ και μωσαικό, έχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και τα κοινόχρηστα του κυμαίνονται απο 15 έως 20€.

Διαθέσιμο για υποδείξεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
#79415 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή