Δυάρι Γλυφάδα, Τερψιθέα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 185.000
  • 3
  • 73
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Στη Γλυφάδα, σε ένα από τα πιο κομψά και ανεπτυγμένα προάστια της Αθήνας, ανακαλύπτουμε ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα που υπόσχεται να γίνει ο επόμενος χώρος διαμονής σας. Στην οικογενειακή γειτονιά της Τερψιθέας, σε ένα οικόπεδο 600 τ.μ., αναδύεται ένα διαμέρισμα 73 τ.μ., που αναζητά τον ιδανικό ιδιοκτήτη για να αναδείξει τον αρχιτεκτονικό του χαρακτήρα.
Αυτό το ωραία διαρυθμιζμένο διαμέρισμα, χρήζοντας μιας ανακαίνισης που θα του προσδώσει σύγχρονη λάμψη, προσφέρει δύο υπνοδωμάτια που θα χαρίσουν άνεση και ζεστασιά στους ενοίκους του. Η κατασκευή του χρονολογείται από το 1989, ενώ η ενεργειακή του κλάση τον κατατάσσει στην κατηγορία Δ, διασφαλίζοντας την ενεργειακή απόδοση του.
Ο ενιαίος χώρος σαλονιού και κουζίνας δημιουργεί έναν χώρο φιλοξενίας που συνδυάζει την πρακτικότητα με την κομψότητα. Το μπάνιο, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
Η θέα προς τη θάλασσα από το διαμέρισμα δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και ανανέωσης, ενώ ο κήπος στον εξωτερικό χώρο προσφέρει μια πράσινη ανάσα στην καρδιά της πόλης.
Με ξύλινα κουφώματα, δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο, το διαμέρισμα αποπνέει ζεστασιά και φινέτσα. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει κλιματισμό για δροσερές καλοκαιρινές νύχτες, ασανσέρ για τη διευκόλυνση των καθημερινών σας καθηκόντων, και πατάρι για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.
Η τοποθεσία είναι άψογη, με πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης. Η άμεση πρόσβαση σε λεωφορεία, καθώς και η κοντινή απόσταση από το μετρό και το τραμ, καθιστούν την κίνηση σας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η πλησιέστατη αγορά και η εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα εξασφαλίζουν ότι όλες οι ανάγκες σας καλύπτονται σε κοντινή απόσταση. Αποκτήστε τον δικό σας παράδεισο στη Γλυφάδα!
Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για ένα μοναδικό χώρο στην υπέροχη Γλυφάδα. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, Τηλ επικοινωνίας Υπευθύνου: 6987221138, αναφέροντας τον κωδικό GA22346.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
22346
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή