Τριάρι Χατζηγιάννη 49, Λάρισα 41221, Κέντρο, Λάρισα

ΛάρισαΧατζηγιάννη 49, Λάρισα 41221
  • € 190.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΩΝ ΟΨΕΩΝ .
Στην οδό Χατζηγιάννη 49, σε υπό κατασκευή οικοδομή της Τεχνικής Εταιρείας Μπέμπης & Χριστόδουλος, πωλείται εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα τριών όψεων στον 2ο όροφο επιφανείας 110 τμ.
Αποτελείται από: Σαλόνι, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, τρία (3) υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Διαθέτει μεγάλους εξώστες ενώ όλοι οι χώροι είναι φυσικά φωτιζόμενοι και αεριζόμενοι. Μπορεί να στεγάσει τις ανάγκες μιας οικογένειας και επιπλέον συνοδεύεται από πάρκινγκ στην πυλωτή και μεγάλη αποθήκη στο υπόγειο (15τμ).
Τεχνικά χαρακτηριστικά : Το διαμέρισμα, ενεργειακής κλάσης Α, διαθέτει θερμομονωτικά στοιχεία τοιχοποιίας με YTONG, εξωτερική θερμοπρόσοψη 8εκ πολυστερίνη, ηχομόνωση μεταξύ των ορόφων, ενεργειακά κουφώματα με υάλωση χαμηλής εκπομπής, αυτόνομη θέρμανση με επιτοίχιο λέβητα φυσικού αερίου, θωρακισμένη πόρτα εισόδου, θυροτηλεόραση και προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού. Βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο κατασκευής (φέρον οργανισμός) και έτσι είναι δυνατή η επιλογή υλικών σε κουζίνες πόρτες και ντουλάπες από μια μεγάλη ποικιλία, υλικών χρωμάτων και συνδυασμών.
Χωροθέτηση : Το διαμέρισμα έχει θέα προς τα σχολεία και την πόλη της Λάρισας ενώ το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά κατοικίας με δέντρα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης. Αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για οικογένεια ενώ η οικοδομή θα παραδοθεί στο το 2025.
Για περισσότερες πληροφορίες και για επίσκεψη στο ακίνητο καλέστε για ραντεβού τον Απόστολο Δημ. Μπέμπη, Πολιτικό μηχανικό και σύμβουλο ακίνητης περιουσίας στο τηλ 6974849663
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5740051
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή