Τεσσάρι Τζουμαγιάς, 16, Κέντρο, Τρίκαλα

ΤρίκαλαΤζουμαγιάς, 16
  • € 175.000
  • 5
  • 149
  • 2
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα 149 τ.μ. , που με κάποιες παρεμβάσεις μπορεί να χωριστεί σε δύο ανεξάρτητα μικρότερα διαμερίσματα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο οικοδομής χωρίς κοινόχρηστα, στην περιοχή της ΔΕΗ και είναι σύγχρονο με όλες τις ανέσεις.
Είναι διαμπερές, έχει 3 υπνοδωμάτια, καθιστικό με τραπεζαρία, ένα επιπλέον πολύ μεγάλο δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως δεύτερο καθιστικό με γραφείο, ανεξάρτητη κουζίνα με παράθυρο και μπαλκονόπορτα, δυο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και αποθήκη. Διαθέτει ντουλάπες σε κάθε δωμάτιο και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Οι πόρτες, τα ντουλάπια της κουζίνας και οι ντουλάπες των υπνοδωματίων είναι κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς. Το διαμέρισμα διατίθεται με τις εντοιχισμένες συσκευές της κουζίνας (πλυντήριο πιάτων και ηλ. κουζίνα).
Το διαμέρισμα είναι ανοιχτό από 3 πλευρές, πολύ φωτεινό, έχει μεγάλη βεράντα με ανεμπόδιστη θέα, τέντες και μόνωση σε όλους τους τοίχους και στην οροφή. Έχει προσανατολισμό ανατολικό και νότιο. Έχει κατασκευαστεί το 2002 και έχει ανακαινιστεί με τη μόνωση το 2014. Έχει φυσικό αέριο, ενεργειακό τζάκι και καινούριο ηλιακό θερμοσίφωνα. Βρίσκεται σε ανοιχτό δρόμο με άνετο παρκάρισμα και κοντά σε σχολεία, αγορά, φούρνο και μεγάλο σούπερ μάρκετ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5746109 - 09/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
149 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης