Ρετιρέ Γαμβέτα, 52, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΓαμβέτα, 52
  • € 260.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
IΔΙΩΤΗΣ •Χωρίς Μεσιτική Αμοιβή •Παρακαλώ μεσίτες και μεσιτικά γραφεία μην ενοχλείται, δεν ενδιαφέρομαι για συνεργασία•Τιμή Τελική

104τ.μ μικτά -- 94,10τμ καθαρά(αντίστοιχα καθαρά τετραγωνικά συνήθως έχουν ακίνητα 115-125τ.μ) + 36τ.μ μπαλκόνια (25τ.μ εμπρόσθιο με πολύ μεγάλο φάρδος + 11τ.μ οπίσθιο),το ακίνητο δεν έχει κανένα χαμένο χώρο!
Δεν έχει ενοικιαστεί ποτέ.

•Επικοινωνία μέσω κλήσης ΜΟΝΟΝ VIBER και WhatsApp στο +**/****** λόγο μόνιμης κατοικίας εκτός Ελλάδος σε χώρα roaming, υπάρχει συγγενικό πρόσωπο για άμεση υπόδειξη κατόπιν υπόδειξης της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατήριου σας.

•Το σπίτι είναι έτοιμο για συμβόλαιο(ηλεκτρονική ταυτότητα, ΠΕΑ, κλπ.) και ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟΝ για πώληση με τελικό συμβόλαιο.

Ρετιρέ διαμέρισμα προσόψεως στον 6ο όροφο και τελευταίο, διαμπερές που δεν το κλείνει τίποτα ούτε εμπρός ούτε πίσω, Θέα πάρκο, κάστρα και δάσος Σέιχ Σου εμπρός και ανοιχτό ορίζοντα στην πίσω πλευρά, δίπλα στο κέντρο, σε στάσεις λεωφορείων(31),στάση μετρό, σουπερμάρκετ, τράπεζες και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια απο το καλύτερο σημείο της νέας παραλίας!

Στην συγκεκριμένη περιοχή και δη στο συγκεκριμένο σημείο αυτή τη στιγμή γίνονται εργασίες ανάπλασης όπως πεζόδρομος εκ αριστερών και δεξιών του ακινήτου λόγο εισόδου-εξόδου μετρό.

Όλα τα κουφώματα είναι ιδιοκατασκευής από δικό μας εργοστάσιο κουφωμάτων, μασίφ ξύλινα με διπλά τζάμια, χρυσά διακοσμητικά και γερμανικούς μηχανισμούς και στόρ σκίασης εσωτερικού τύπου με μεταλλική μανιβέλα, κομψά, μεγάλης αξίας.

Όλα τα πατώματα(και τα μπαλκόνια) από πλακάκι. Το σπίτι είναι φρεσκοβαμμένο σε όλους τους χώρους του και όχι μωβ όπως εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

3 ΔΩΜΑΤΙΑ:

•1 master bedroom φρεσκοβαμμένο με καινούριο φωτισμό, πολύ μεγάλο με χειροποίητη μασίφ 6φυλλη ντουλάπα ιδιοκατασκευής.

1• δωμάτιο πισινό φρεσκοβαμμένο με ντουλάπα μασίφ χειροποίητη 2.5 φύλλων με ενσωματωμένο γραφείο και ράφια και κλιματιστικό 9000btu. (το χρώμα του έχει μετατραπεί από μωβ σε μια πολύ ανοιχτή απόχρωση γκρί, όπως και η σαλοκουζίνα).

1• δωμάτιο μπροστινό φρεσκοβαμμένο με δίφυλλη ντουλάπα

ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ: (το χρώμα της έχει μετατραπεί σε πολύ ανοιχτό γκρι όπως εμφανίζεται στην τελευταία φωτογραφία)

•ΣΑΛΟΝΙ: τετράγωνο, πολύ μεγάλο με καινούριο φωτισμό και καινούριο κλιματιστικό Haier
Inverter 18000 BTU A++/A+ με WiFi

•ΚΟΥΖΙΝΑ: χειροποίητη, λευκής λάκας με καινούριο ψυγείο χρώματος inox, καινούριο απορροφοτήρα και πλυντήριο πιάτων miele παλαιού τύπου απόλυτα λειτουργικό.

MΠΑΝΙΟ:

με πατάρι και θερμοσίφωνα ο οποίος εναλλάσσεται με βαλβίδα στον ηλιακό θερμοσίφωνα, τα οποία 2 μπορούν να καλύψουν 4μελή οικογένεια όσων αφορά την παροχή ζεστού νερού καθώς και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

WC:

με παράθυρο, πατάρι και πλυντήριο ρούχων.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ:

Με δική του είσοδο εκ της Φλέμινγκ 37 αλλά και απο την Γαμβέτα 52, πολύ άνετο, δεν υπάρχει ορισμένη θέση άλλα δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα διαθέσιμου πάρκινγκ! το γράφω όντας ο ίδιος ένοικος της οικοδομής 30χρόνια μιας και αποχώρησα πριν λίγους μήνες από το ακίνητο!

Κανείς εκ των ιδιοκτητών δεν έχει ορισμένη θέση αλλά υπάρχει ποσοστό συνιδιοκτησίας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι αναγράφονται αναλυτικά στο συμβόλαιο!

Μπροστινό Μπαλκόνι:
25τ.μ πολύ φαρδύ, φρεσκοβαμμένο με φρεσκοβαμμένα κάγκελα, ντουλάπα παππουτσιών, φωτισμό- νερό και πρίζες. 2 τέντες υφασμάτινες(μπροστινή και πλαϊνή)

Πισινό μπαλκόνι:

11τ.μ με πρίζες, νερό , τρίφυλλη αποθηκευτική ντουλάπα και μεταλλική τέντα.

ΤΑΡΑΤΣΑ:

έγινε τον Νοέμβριο του 2022 υγρομόνωση με SBS οπλισμού ενισχυμένου πολυεστέρα με επικάλυψη λευκής ψηφίδας, -20 ο C, βάρους 4,5 kg/m 2 αξίας 3,3312 + φπα με 10ετή γραπτή εγγύηση! (τελευταία φωτογραφία)

Πολύ περιποιημένη οικοδομή με όμορφη είσοδο από μάρμαρο χωρίς σκαλιά προσβάσιμη για ΑμεΑ, μεγάλο ασανσέρ 5 ατόμων(προσβάσιμο για ΑμεΑ, καρότσι-αμαξίδιο), μικρή σε αριθμό διαμερισμάτων (11) οικοδομή που κατοικούν κυρίως ιδιοκτήτες(άριστη σχέση μεταξύ των ενοίκων) (το ακίνητο δεν έχει ενοικιαστεί ποτέ).

Απόσταση 500 μέτρων από την θάλασσα και 100 μέτρων από την είσοδο του υπό κατασκευή μετρό της ΔΕΛΦΩΝ.

Στο ακίνητο υπάρχει σύνδεση fiber HCN έως 900 Mbps καθώς και σύνδεση ρεύματος Γ1Ν Οικιακό Τιμολόγιο.

Το ακίνητο είναι έτοιμο να κατοικηθεί από όλες τις απόψεις.

ευχαριστώ.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5749413 - 05/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης