Duplex Γαλάζιας Ακτής 128, 190 10, Καλύβια Παραλίας, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια ΘορικούΓαλάζιας Ακτής 128, 190 10, Καλύβια Παραλίας
  • € 375.000
  • 4
  • 151
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελής μεζονέτα 151 τ.μ. στα Καλύβια Θορικού με αποκλειστική χρήση κήπου 69,47 τ.μ.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 1000 τ.μ. και αποτελεί μέρος ενός πρότυπου οικισμού με νεόδμητες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών που αναπτύχθηκε σε 5 οικοδομικά τετράγωνα στην περιοχή Γαλάζια Ακτή και σε απόσταση 1,8 χλμ. από την παραλία Άγιος Δημήτριος. Είναι κατασκευής 2009 και τελικής αποπεράτωσης 2023.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και 4 μπάνια και χωρίζεται σε 2 επίπεδα που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.

Το ισόγειο είναι 57,40 τ.μ. και αποτελείται από μεγάλο σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι, open plan κουζίνα και WC. Το υπόγειο είναι 94,04 τ.μ. και διαθέτει 2 master bedrooms με ensuite μπάνιο και ξενώνα με αυτόνομη είσοδο και ensuite μπάνιο. Όλα τα δωμάτια έχουν άνοιγμα σε εσωτερικό κήπο αποκλειστικής χρήσης, ώστε και οι όλοι οι χώροι να διαθέτουν μπαλκονόπορτες και άπλετο φυσικό φωτισμό. Η μεζονέτα διαθέτει αποκλειστική χρήση κήπου 69,47 τ.μ., κλειστή θέση στάθμευσης υπογείου 12,50 τ.μ. και χρήση της κοινόχρηστης πισίνας.

Όλα τα πατώματα είναι ξύλινα, εκτός των λουτρών και WC , διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με heat pump, αυτόνομο σύστημα κλιματισμού multi split, πόρτα ασφαλείας, πλήρες σύστημα συναγερμού, κεραία τηλεόρασης και αυτόνομο ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας. Όλος ο οικισμός έχει υπόγεια καλώδια ρεύματος.

Η περιοχή διαθέτει κατοικίες μόνιμου όσο και παραθεριστικού χαρακτήρα κοντά στις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής, με άμεση πρόσβαση στην παραλιακή λεωφόρο, εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό, στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου. Βρίσκεται πολύ κοντά στα εμπορικά κέντρα του Λαγονησίου, της Σαρωνίδας, της Αναβύσσου, της Βάρκιζας, των Καλυβίων και σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αλλά και από το αναπτυσσόμενο λιμάνι του Λαυρίου.

Μια πολυτελής μεζονέτα ιδανική για οικογένειες. AL

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5-1928 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
151 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή