Ρετιρέ 350 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 475.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • 2
Περιγραφή
Κωδικός 0778
Διαμέρισμα, προς πώληση, στο Νόμο, με άμεση πρόσβαση στο περιφερειακό, του 2000, 2ου ορόφου με σοφίτα το οποίο καλύπτει συνολικά 350 τετραγωνικά. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε 2 σαλόνια με 2 τζάκια 2 υπνοδωμάτια με 2 μπάνια, μία αποθήκη, την κουζίνα και το wc επισκεπτών. Όλα αυτά αναπτύσσονται στα 260 τ.μ. Ανεβαίνοντας η σοφίτα με ικανοποιητικό ύψος καλύπτει συνολικά 90 τετραγωνικά και φιλοξενεί 2 δωμάτια με 2 ντουλάπες και μία αποθήκη. Πρόκειται για μία κατοικία εντυπωσιακά ευρύχωρη και λειτουργική . είναι ευήλια , με μεγάλες μπαλκονόπορτες και με βεράντες γύρω από όλους τους κύριους χώρους. Τα δάπεδα σε όλο το σπίτι είναι δρύινα δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς. Η θέα είναι πανοραμική και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τον Θερμαικό και την πόλη. Το διαμέρισμα διαθέτει συναγερμό, εξωτερικό ανελκυστήρα, σίτες , ηλεκτρικές συσκευές, 1 πυλωτή και ηλεκτρικές τέντες . Ο κοινόχρηστος κήπος 250 τ.μ. επιτρέπει και στους μικρούς μας φίλους να παίξουν και να εκτονωθούν. Σε μικρή απόσταση υπάρχουν αθλοπαιδιές , πιάτσα ταξί, στάση λεωφορείου, σχολείο και mini market. Προνομιακή κατοικία η οποία υπόσχεται ευχάριστη και άνετη διαμονή , ιδανική για πολυμελή οικογένειες. Τιμή 375.000€

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το Πανόραμα βρίσκεται ΒΑ του πολεοδομικού συστήματος της Θεσσαλονίκης και σε υψόμετρο 250 μέτρων. Απλώνεται σε έκταση 33.000 στρεμμάτων , μέσα σε δάσος με πανοραμική θέα τον θερμαικό κόλπο και τον Ολυμπο.
ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Στο Πανόραμα υπάρχουν οι εξής γειτονιές – οικισμοί, το Παλαιό Πανόραμα, Νόμος 751, Μακεδονία ή Εφέδρων Αξιωματικών, Τοπογράφοι
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Το Πανόραμα απέχει 14 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ. και από τη λεωφορειακή γραμμή 60 για τις τοπικές οδούς .
ΚΛΙΜΑ Το πλούσιο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής δημιουργεί άριστες κλιματολογικές συνθήκες . Οι επικρατούντες άνεμοι είναι κυρίως Β-ΒΔ , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα , το οποίο χαρακτηρίζεται από δριμείς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια και σχεδόν μηδενική υγρασία καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΑΓΟΡΑ Η αγορά του Πανοράματος είναι μικρή , με λίγα εμπορικά καταστήματα , το σύνολο των οποίων αναπτύσσεται στην οδό Κομνηνών. Την τιμητική τους βέβαια έχουν τα ζαχαροπλαστεία με τα δημοφιλή τρίγωνα του Πανοράματος.
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στο Πανόραμα λειτουργούν, Δημοτικό κολυμβητήριο, θερινός κινηματογράφος , βιβλιοθήκη, ωδείο, αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και πολλά πάρκα τα οποί ανεβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
0778 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 475.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή