Duplex, άριστη κατάσταση, 170 τμ, Στούντιο Άλφα, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 497.000
  • 4
  • 170
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές των Μελισσίων, κοντά στο κέντρο της πόλης και ταυτόχρονα μακριά από την κίνηση και το θόρυβο, βρίσκεται αυτή η καταπληκτική μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων. Μπορεί να αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών, όμως η γωνιακή της θέση και ο περιποιημένος περιμετρικά κήπος με τα ψηλά δέντρα της προσδίδουν την αίσθηση μονοκατοικίας.
Στο ισόγειο συναντάμε, στρατηγικά τοποθετημένη, την κουζίνα του σπιτιού από την οποία η άμεση πρόσβαση στον κήπο δίνει τη δυνατότητα για φιλικές και οικογενειακές συναθροίσεις στον όροφο, εκμεταλλευόμενος έτσι κάποιος την επικοινωνία εσωτερικού-εξωτερικού χώρου. Τα έπιπλα της κουζίνας είναι του οίκου Bulthaup, εξολοκλήρου ανακυκλώσιμα με τριακονταετή εγγύηση, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές είναι Gaggenau και Siemens. Στον ίδιο όροφο υπάρχουν δύο αποθήκες και ένα W.C.
Από την ξύλινη εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο πρώτο επίπεδο όπου βρίσκουμε μία ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι στο μέσο της και 1 ακόμη W.C. ενώ από το μπαλκόνι του σαλονιού έχουμε άμεση οπτική επαφή με τον κήπο του σπιτιού και τον ορίζοντα.
Στο δεύτερο όροφο βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια με το κυρίως μπάνιο, με το καθένα να έχει το δικό του μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο λεκανοπέδιο. Στο τρίτο επίπεδο βρίσκουμε και το τελευταίο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, με επίσης δικό του W.C., και μια μεγάλη, περιφραγμένη σε μεγάλο μέρος της από τζαμαρία, βεράντα στο εξωτερικό του, που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα μέχρι και τη θάλασσα.
Το σπίτι είναι κατασκευασμένο από πολυτελή υλικά και έχει άνετη διαρρύθμιση δίνοντας την αίσθηση αυτονομίας και ιδιωτικότητας καθώς περιστοιχίζεται από ψηλά δέντρα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί και με φυσικό αέριο. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης, πόρτα ασφαλείας, air-condition σε όλα τα δωμάτια και ηλεκτρικές τέντες ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Μία άριστη επιλογή για οικογένεια, επενδυτές, άτομα που αποζητούν την ηρεμία και την ποιότητα στην καθημερινή τους διαβίωση.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TJX6 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 497.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή