Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Λεύκτρος
  • € 40.000
  • 326
Περιγραφή
Μια απίστευτη επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της Δυτικής Μάνης!

Στο δημοφιλές χωρίο Νεοχώρι της Δυτικής Μάνης, μόλις 5 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο (2 χιλιόμετρα) από το κέντρο της Στούπας, πωλείται οικόπεδο 326,22 τετραγωνικά μέτρα.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και βρίσκεται σε προνομιακή θέση Τσερατεα της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η περιοχή της Στούπας και του Νεοχωρίου σφύζει από κόσμο και ζωντάνια. Η ποικιλομορφία του τοπίου συνδυάζει βουνό και θάλασσα σε τέλεια αρμονία .

Ο Ταΰγετος, η παραδοσιακή μανιάτικη αρχιτεκτονική, τα λιμανάκια, οι γραφικές εκκλησίες, οι σπηλιές, τα διπλανά παραδοσιακά χωριά και οι εκπληκτικές παραλίες δημιουργούν ένα πανέμορφο σκηνικό που μαγεύει κάθε επισκέπτη.

Η Στούπα διαθέτει έναν υπέροχο, πρακτικό ποδηματόδρομο, που καταλήγει στο παραθαλάσσιο χωρίο του Αγίου Νικολάου. Και τα τρία χωριά παρουσιάζουν μία ολοένα αναπτυσσόμενη τουριστική υποδομή. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στους δρόμους των παραπάνω χωριών υπάρχουν πολλές καφετέριες, οι οποίες το βράδυ μετατρέπονται σε μπαράκια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
30 00 259 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
326 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 40.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή