Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Σφακιά
  • € 4.150.000
  • 30.000
Περιγραφή
Βρίσκεται στο νότιο τμήμα των Χανίων αλλά και στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης και της Μεσογείου.

Η περιοχή των Σφακίων δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει με τα κρυμμένα της διαμάντια που μπορούν να βρουν μόνο όσοι αναζητούν «θησαυρούς» και δυνατότητες πέρα από τα συνηθισμένα.

Για άλλη μια φορά στο πιο όμορφο, ιστορικά κύρος με την παρθένα και συντριπτική, γαλήνια φύση, αληθινό στολίδι του νότου, το ένα και μοναδικό χωριό Φραγκοκάστελλο.

Ένας τέλειος προορισμός για όσους αγαπούν την ύπαιθρο, με πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, αμμώδεις παραλίες και εκπληκτική θέα.

Ένα μέρος που είναι επισκέψιμο όλο το χρόνο και ανάλογα με την εποχή δίνει μια εντελώς διαφορετική, απρόσμενη, θετική εμπειρία για να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε διαφορετικό μέρος.

Μπορείτε κυριολεκτικά να χαλαρώσετε, να ανακουφίσετε το μυαλό και το σώμα σας από την πίεση της καθημερινότητας και να δημιουργήσετε μια νέα αξέχαστη στιγμή της ζωής σας.

Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 30.000 τμ ενώ η δόμησή του 5.400 τμ είναι αρκετά μεγάλη για να χτίσει ένα ξενοδοχειακό θέρετρο ή ένα συγκρότημα κατοικιών, με άφθονο χώρο και άμεση πρόσβαση στην πανέμορφη αμμώδη παραλία γνωστή ως Ορθή Άμμος.
Η θέα είναι μαγευτική και εγγυάται υπέροχα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Πρόκειται για μια αξιόλογη επένδυση καθώς η περιοχή είναι πολλά υποσχόμενη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TRE-1019 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
30.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 4.150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή