Duplex 210 τμ, Κέντρο, Μουδανιά

Μουδανιά
  • € 330.000
  • 4
  • 210
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
H NEWDEAL REAL ESTATE GROUP ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ  ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ , ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας στο ακίνητο συνολικής  επιφάνειας 210 τ.μ.  από το ισόγειο στο οποίο συναντάμε έναν ενιαίο χώρο με ένα wc στην συνέχεια ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο από εσωτερική σκάλα και συναντάμε ένα μοντέρνο καθιστικό με τζάκι και μια μοντέρνα κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο από το σαλόνι στην συνέχεια ανεβαίνουμε  στον δεύτερο όροφο που συναντάμε τρία μεγάλα δωμάτια ένα  μεγάλο μπάνιο  με μπανιέρα και στο χολ των δωματίων θα συναντήσουμε μια εντοιχιζόμενη ντουλάπα και στην μέση συναντάμε μια είσοδο με πτυσόμενη σκάλα που ανεβαίνει στην σοφίτα  το οποίο προς το παρόν χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος.
Επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου θα δούμε στο μπροστινό μπαλκόνι και χώρο για BBQ, μετά θα βρούμε κουφώματα αλουμινίου με σίτες σε όλες τις μπαλκονόπορτες του ακινήτου  και τέντες, υπάρχει πόρτα ασφαλείας , η θέρμανση του ακινήτου θα συναντήσουμε  λέβητα πετρελαίου με σώματα, 4 κλιματιστικά  και ένα όμορφο τζάκι. 
Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στα γραφεία μας στην ΤΣΙΜΙΣΚΗ 33 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4ος ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2310-620520 
NEWDEAL REAL ESTATE GROUP  
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΚΙΑ77980 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή