• € 1.200/μήνα
  • 120
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Ενοκιάζεται από τη ZN Properties εξαιρετικός επαγγελματικός χώρος Ε=120 τμ 7ου ορόφου στο Κέντρο του Πειραιά.

Πρόκειται για ένα άρτιο ακίνητο με πολλούς και λειτουργικούς χώρους, με χωρίσματα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν και να συστεγάσουν είτε διαφορετικές επαγγελματικές ειδικότητες είτε όμοιες όπως για παράδειγμα δύο γιατρούς, δύο δικηγόρους.

Υπάρχουν τέσσερις ανεξάρτητοι χώροι οι οποίοι μπορούν και να γίνουν ενιαίοι ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Επιπλέον υπάρχει μία κουζίνα, ένα μπάνιο καθώς και ένα w.c.

Ο χώρος διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ολοκληρωμένο φωτισμό, καλωδίωση, ηλεκτρικά κουφώματα αλουμινίου, συναγερμό, 3 air condiiton, η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο και τα κοινόχρηστα κυμαίνονται γύρω στα 40-50 €/μήνα.

Είναι πολύ φωτεινό καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι διαμπερές, υπάρχει μία καταπληκτική βεράντα με μερική θέα στη θάλασσα. Είναι ένας χώρος γεμάτος αίγλη και αρμονία.

Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία στο ΚΕΝΤΡΟ του Πειραιά, κοντά στην αγορά, απέχει 1' από το Σταθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο, είναι κοντά σε στάση λεωφορείου, απέχει 2' από το Λιμάνι του Πειραιά, 5' από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κοντά στα Νοσοκομεία Τζάνειο και Μεταξά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ZN-43
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή